היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלומך? מה התכנונים לסוף השבוע? מה שלום הבנות? רציתי לשאול איזו הפתעה הבנות ישמחו לקבל כתבת שהן אוהבות להתאפר ולהתגנדר - את מרשה? ומה עיד? אני יודעת על ביצי הפתעה ואםאנדאם ואם אפשר לשמח את נתי תכתבי איך
2 תגובות
עמוד 1
הלווווו
מהממתתתתתת את אני מרשה להן הכל - לקים בשמים קרמים איפור תכשיטים תיקים כתרים שוקולדים - הכללללללל אני אמא רווחה אמיתית חחחחחח
לגבי ממתקים אצלי אוהבים שוקולדים מכל הסוגים והמינים - רק לא הממולאים איכס בעעעעע וכמובן חטיפים וסוכריות גומי
נתי מאוד אוהב אמ אנד אמ באסה לוווווו יש איסור מוחלט להכנסתו הביתה חחחחח אבל יש שוקולד אחד שאם תצליחי להשיג הוא יהיה המאושר באדם. אני חייבת להיזכר בשם ולחזור אליך. תזכרי חייבת לך תשובה בעניין