שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה שלומכן ? אני בשבוע 16 ומהיום לקראת הבוקר יש לי כאבים בבטן מעיין דקירות כאלו יש פעמים שהכאב חזק יותר ולפעמים פוחת. מה זה ?? יש ממה לדאוג ? ניגשים להיבדק בגלל דבר כזה? תודה בנות
5 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שעדיין מדובר בהתרחבות הרחם והמתחויות..
    אם הכאב מחריף וממשיך אז ללכת להיבדק...
  • כן זה משהו שהוא תקין
    גם לי היה את זה בשבועות האלה
    התרחבות והתמתחות הרחם
    אם את חוששת או שהכאב בלתי נסבל - לבדוק

• היי,
    אני יכולה להגיד לך שמתחילת ההריון שלי ועד היום אני סובלת מכאבי בטן ולחצים והיום אני כבר בשבוע 38 ברוך השם והכל תקין והכאבים לא עוברים.
    הרופאים טוענים שבגלל שהעובר צריך לעשות לו מקום אז הוא דוחף את כל האיברים לצדדים וזה כואב ולפעמים יש לחצים בכל מיני מקומות.
    זה טבעי ורגיל לגמרי.
    שיהיה לך הריון קל ולידה קלה בעזרת השם!

שירלי
  • הכאב די נסבל אבל מציק כזה, יש קשר גם לגירודים בבטן? קצת מגרד לפעמים.באמת עדין בשבוע כזה יש התמתחות של הרחם?מקווה שאני ישן בלילה טוב וזה יעבור לי
  • תשימי קרם לחות,
    הוא מעקצץ ומגרד כי הוא נמתח ומתייבש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה