אחרי שאיבה.. עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, עברתי היום את השאיבה, תודה לאל זה עבר!! התרגשתי מאוד לפני וחששתי (בכל זאת, פעם ראשונה). אז כמובן שלא הרגשתי כלום בהרדמה אבל כאב לי קצת כשהתעוררתי וקיבלתי משככי כאבים ולאט לאט זה עבר. נשארתי להשגחה עוד כמה שעות כי החומרים ממש טישטשו אותי..
    זהו אני אחרי.. מחכה להחזרה!!! מקווה שלא אצטרך לעבור את זה שוב ומתפללת לאלוהים שזה אכן ייקלט.
    בהצלחה לכולן ותודה על התמיכה מתוקות
18 תגובות
עמוד 1
  • וואו!!!
    גיבורה אחת...

• טוב לשמוע שאת אחרי! ב״ה להריון תקין!
    כמה שאבו בסוף?
  • ורד ואמילי תודה נשמותתתת אמ אמן אמן
    נכון הפרט הכי חשוב שכחתי.. שאבו לי 9 ביציות.
    מכובד לא??
  • הרבה יותר ממכובד!
  • בהצלחה מותק מחזיקה לך אצבעות להחזרה מנצחת אמןןןןןןןן
  • איזה יופי שאת אחרי!!!
    כל הכבוד
  • שוב תודה על התמיכה מקסימות.
    אני לא יודעת אם אני מחליטה כמה להחזיר. אני מאמינה שביום ראשון יגידו לי במרפאה ואעדכן אתכן בהמשך..
  • מספר העוברים המוחזרים לרחם נקבעת על פי כמה נתונים גיל האישה כמובן איכות העוברים מספר ניסיונות של טיפולים וכמובן על פי החלטת הרופא שיהיה בהצלחה להחזרה מנצחת אמןןןן שבת שלום:-)
  • וואו מותק 9 ביציות!! איזה מהמם!!! שיהיה בהצלחה ואמן וזה הההטיפול המנצח !!!

• אוריני כמה החליטו להחזיר אצלך?
  • את יודעת כמה הופרו מתוך ה-9? לי החזירו 2, האמת שהרופא לא ממש התייעץ איתי.. אבל זה היה נראה לי בסדר בכל מקרה. אין טעם להחזיר 1.. סטטיסטית
  • מחר אדע כמה הופרו..
    טל כמה שאבו אצלך וכמה הופרו?
  • שאבו 14, הפרו 8, החזירו 2 והקפיאו עוד 2 - זה הכל.. החזירו לי שבוע שעבר את ה-2 מוקפאים ואני ממתינה בציפיה.. מקווה שזה יהיה זה! אחרת רק מהמחשבה של לעבור הכל שוב.. זה קצת מדכא.. שיהיה לך בהצלחה!
  • בהצלחה מותק!!
    אבל אם הופרו לך 8 למה הקפיאו רק שניים? בהנחה שהחזירו שניים היו צריכים להקפיא שישה לא?
    אגב למה לא מומלץ להחזיר אחד?
  • זה גם היה החישוב שלי.. אבל לא כולם היו טובים להקפאה, לא התפתחו כמו שצריך. לגבי ההחזרה-זה ענין של סטטיסטיקה-ככל שתחזירי יותר-יש סיכוי טוב יותר
  • היי בנות חוזרת עם עידכונים.
    אז הופרו 4 ביציות ואמרו לי שהעוברים מאוד יפים אבל אני לא יודעת לכמה הם התחלקו.
    לגבי מספר העברים שמחזירים, יש תקנות של משרד הבריאות ואין יותר מדי איך לשחק עם זה במידה העוברים טובים ולכן החזירו לי עובר אחד. אגב השלושה הנותרים אמרו לי שביום שבו אגיע לבצע בדיקת הריון יגידו לי אם הם מתאימים להקפאה.
    זהו.. מחזיקה אצבעות
  • מברוכ! שיהיה בהצלחה!!!!
  • מאמי בהצלחה!!!!!!
    בע״ה בעוד 12 יום את מבשרת לנו על בטא מהממת!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה