חייבת לשתף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קצת אחרי שהתחלנו לנסות, החלטנו לשמור נידה, מצחיק שעד אז היה לי מחזור סדיר ופתאום הוא תחיל להקדים ביום בכל חודש, אני הייתי כל היום במחשבוני ביוץ וחישבתי הכל ועדיין עברו 3 חודשים בהם שמרנו נידה ואין לום כבר שלחתי את בעלי לספירת זרע ואני בעצמי פניתי לרופאה שלי לקבל הפניה לפרופיל הורמונלי, היא כמובן כעסה עלי שעוד מוקדם, אבל נתנה י הניה בכל מקרה ואמרה לחכות לוסת על מנת לבצע את הבדיקה. באותה פגישה הראתי לה רשימה של כל המחזורים שלי והיא ישר שאלה אם אני שומרת נידה, כשעניתי שכן הבינה מה הבעיה, ב3 חודשים האחרונים פיספסנו את הביוץ והכל החישובים שלי בכלל לא היו נכונים, הציעה לי כדורים והחלטתי פשוט לטבול לפני הזמן כי הספקתי בדיוק בזמן החודש לפני הפיספוס, בקיצור הנה אני מחכה למחזור לבצע את הבדיקה וכבר קבעתי היום בדיקת דם ביום השלישי למחזור כביכול והמחזור עדיין לא הגיע, למרות שיש כאבי מחזור עדינים מדי פעם כבר כמה ימים..
    אתמול בחצעתי בדיקת הריון הכי רגישה שמצאתי בשתן של הבוקר ויצא שלילי, התקשרתי לרופאה אמרה שאחכה עוד שבוע, כמובן שלא יולתי לעשות זאת ועשיתי היום בטא..
    קיבלתי תשובה עכשיו והבטא רגילה לגמרי.. אבל מאחר לי כבר לפחות 3 ימים בהשוואה ל3 חודשים האחרונים, אני כבר לא יודעת למה לצפות והאם וד לקוות, זה ממש מוזר ואני כבר מקווה שהמחזור לא מתעכב בגלל איזשהי בעיה, לא עלינו..

בקיצור מצטערת על החפירה, הייתי חייבת לשפוך.. לא שיתפתי את בעלי כי קיוויתי להפתיע אותו עם התשובה ובכלל רמזתי לו שקיבלתי- נשמע רעיון מגניב לעשות לו שטק כזה.. טוב נקווה שעוד נוכל לעשות זאת קרוב.. שיהיה בהצלחה לכולם!
3 תגובות
עמוד 1
  • הייי

תראי יכולות להיות כמה סיבות לאיחור במחזור...
    יכול להיות שהגוף בלחץ והוא דוחה את המחזור- אז תשחררי קצת אתם מנסים תקופה יחסית קצרה אני יודעת שזה קשה לשחרר אבל תנסי..
    לפעמים ציסטה גורמת לאיחור במחזור.. מה שלי קרה מס פעמים..

לגבי בדיקת הדם שעשית ויצאה שלילי אז בדיקת דם זה דבר מאוד וודאי ועם יצאה שלילי לצערי אין הריון...

שיהיה המון בהצלחה
  • יש כדורים שנותנים לשומרות נידה כדי לא לפספס ביוץ.
  • בס"ד

מאמילה אם הגעתם להחלטה לשמור על מצוות טהרת המשפחה אשריכם זוהי זכות גדולה ומצווה ששומרת על הבית על הבעל ועל הילדים בע"ה
    רק מה שמי ששומרת טהרת המשפחה לא יכולה לטבול לפני הזמן כי הרי צריך 7 נקיים אני ממליצה לך להתיעץ עם רב או מכון פועה בטלפון וגם אמרה פה מלכי וצדקה יש כדורים לדחיית ביוץ ויכול להיות בכלל שזה יסתדר לך לבד רק בלי לחץ לחץ מאוד משפיע על שנויי הגוף שלנו שיהיו לך רק בשורות טובות אמן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה