משתגעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שני לאיחור במחזור... בשונה מתמיד הפעם חיכיתי לאיחור ממשי ולא עשיתי את הבדיקה שבוע לפני...
    קמתי בחמש בבוקר ולא יכלתי להתאפק, הבדיקה היתה שלילית. לא היה כלום. מזל שבעלי חיבק אותי חזק חזק מתוך שינה כשחזרתי למיטה
    הסתכלתי על הבדיקה שוב לאחר כמה שעות והיה שם משהו, אולי צל, אולי קו, ממש חלש שצריך להתאמץ מאוד כדי לראות משהו. אני לא מבינה מה אני רואה, אני כבר מרגישה שאני מדמיינת קו. כי קו זה קו גם אם הוא חלש. בכל אופן, רשום על הבדיקה שאין משמעות לתוצאה לאחר עשר דקות...
    אז אחכה למחר בבוקר, או שיהיה דימום או שאעשה עוד בדיקה
    משתגעת ומדמיינת קווים
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, קודם כל כל הכבוד על ההמתנה... מי כמונו יודע כמה זה קשה, דבר שני באמת חכי למחר ותעשי עוד בדיקה, יש המון מקרים בהם הבדיקה לא מזהה הריון, אמן וזה אחד מהם!!!! דווחי לנו

• היי נשמה בואי נשתגע יחד...
    גם לי יש איחור כבר יומיים- מחזיקה את עצמי לא לעשות בדיקה עדיין כי מפחדת מעוד דמעות.
    ובכלל יש לי כל היומיים האלה התכווצויות בבטן התחתונה כמו לפני מחזור, מה שכן יש לי רגישות יתרה בפטמות שזה יש לציין לעולם לא היה לי.
    אבל אין לאבד תקווה וב"ה כשזה צריך יהיה להגיע זה יגיע ובגדול!
  • גם לי קרה פעם שהיתה לי בדיקה שלילית ואחרי כמה שעות ראיתי קו, וחשבתי שאולי יש סיכוי אבל הבדיקה היתה שלילית. כנראה שהבדיקה אמינה רק בעשר דקות ראשונות.
  • היום עשיתי עוד בדיקה. יום רביעי לאיחור. הפעם קניתי בדיקה שאמורה לזהות מעל hcg 10. בעשר הדקות הראשונות התהווה שם משהו, צריך ממש אבל ממש ממש להתאמץ בכדי לראות קו. איזה מוזר. אני לא יכולה אפילו לשמוח. אם המחזור ימשיך לאחר אני אלך לעשות בדיקת דם. כל יום אני קמה ויש לי פיק ברכיים בדרך לשירותים (אני תמיד מקבלת מחזור על הפיפי ההראשון של הבוקר)
    בגוף הכל מרגיש אותו דבר, החזה כואב בטירוף כמו לפני כל מחזור. אני צריכה להחזיק אותם כשאני יורדת במדרגות מרוב כאב. זה לא חדש אצלי. מה שכן, הפטמות שלי נראה לי רגישות יותר מבדרך כלל.
    אני מתחילה להתרגש ולחשוב שזה זה... ממש מפחדת להתאכזב.

• אז אולי כדאיש תעשי בדיקת דם
  • היי מתוקה
    את האמת אומרים רק שלא להתייחס לפס הזה לאחר 10 דק' אבל שמעתי על מלא מקרים שכן היה צריך לחכות
    גם לי זה קרה בהריון הראשון שלצערי נפל כמה ימים אחרי התוצאה המשמחת..
    אם ראית פס עם צבע לא משנה עד כמה הוא היה בהיר זה כבר נשמע טוב
    אם ראית פס לבן או שקוף זה לא נחשב..השאלה מה בדיוק ראית שם..

• אני בדקתי 8 ימים לפני האיחור ולא יצא כלום..כמובן ואז ביום המחזור בדקתי שוב ולא היה כלום רק לאחר איזה 15 דקות היה פס נראה דמיוני.. ואחרי יומיים שוב עשיתי ושוב פעם אחרי 5-10 דק' קו כמעט בלתי נראה ואחרי 5 ימים פס שרואים ללא ספק הלכתי לעשות בדיקת דם ויצא חיובי אז מחזיקה לך אצבעות
  • ממי למה כול הכאב ראש הזה??

לכי תעשי בדיקת דם הכי בטוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה