אבא של חברה שלי התאבד.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהלם טוטאלי.
    קיבלתי שיחה טלפון מחברה משותפת,לא הבנתי מה מי מו.. זאת חברה רווקה שהיינו חברות ממש טובות לפני שהכרתי את בעלי וגם שהכרתי את בעלי,שהתחתנתי עדין היינו חברות טובות אבל הקשר התרחק גם בגלל המרחק,היא גרה בקיבוץ מענית שזה אחרי חדרה ואני היתי גרה בכפר יונה ואז עזבתי לראשון.
    ושנולדה אגם אז שמרנו קשר טלפוני ופה ושם נפגשנו.
    אבל עדין היא החברה מאוד טובה וזה כאב לב.
    מסתבר שבתקופה האחרונה אבא ואמא שלה רבו ואמא שלה עזבה את הבית והיה לו קשה עם זה,הוא עבד בתור שומר באבטחה אז היה לו נשק והוא פשוט ירה בעצמו אתמול או היום[אני עדין לא יודעת פרטים מדויקים) אח שלה מצא אותו במיטה,חשב שהוא ישן עד שהוא ראה..

איך כואב לי ואני כל כך לא יודעת איך לנחם אותה ולעזור לה מה שבטוח אני נוסעת אליה למרות שההלוייה ביום ראשון,זה בסדר נכון בנות? זה נכון שאסע אליה היום להיות איתה?
    אמא שלי אמרה לי שזה הדבר הראשון שצריך לעשות,להיות איתה לתמוך ולהיות שם בשבילה

9 תגובות
עמוד 1
  • נורא ואיום
  • וואי זה פשוט נוראי
  • נוראי

• אלוהים יישמור
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• תודה בנות אני אסע אליה

• אויש נורא ממש נורא...

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה