גן עירייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רשמתי לראשונה את ביתי לגן עירייה.
    עד עתה היתה בגן פרטי.
    ועכשיו נשאלות השאלות:
    באילו שעות פועל גן עירייה?
    אוכל אני מביאה, רק כריך?
    איזה אוכל מביאים לגן?
    איך חוגגים ימי הולדת?
    האם אפשר לבוא לבקר במפתיע בגן? גם לפני תחילת השנה הקרובה?
    אודה על כל מידע אפשרי
    צריך רק לחייך!
5 תגובות
עמוד 1
  • לכל שאלותייך תשובה אחת ויחידה - תלוי איפה את גרה....
    גן עירייה פועל בין 7:30 ל-13:20 או 14:00 או 16:00 (יול"א / צהרון) או 17:00 (יול"א/צהרון)

יש עיריות בהן יש הזנה - ואז משלמים כל חודש סכום X והסייעת אחראית על הכנת ארוחת הבוקר ויש עיריות בהן הילדים מביאים כריכים מהבית

ברוב הגנים חוגיים ימי הולדת ללא ההורים, צריך להביא עוגה.

זה לא גן פרטי, לא את מחליטה לאן לשלוח, לא נכנסים באמצע היום, על כמות של 30-35 ילדים יש רק גננת וסייעת ובאמת שאין להן את הזמן להתפנות להורים שרוצים לראות את הגן, את יכולה לנסות לשוחח עם הגננת ולשאול אם ומתי נוח לה שתבואי.

• אני חושבת שlinbar מיצתה את כל התשובות לשאלותייך

שיהיה בהצלחה
  • בדיוק כמו עם הגדול.
  • מיכל הגדול שלי היה עד עכשיו בגן פרטי בגלל בעיות בדיבור ואופי חלש והוא ממשיך ישר לכיתה א - נראה שעכשיו הוא בשל.
    הקטנה הפלפלית שלי- נראת לי מוכנה לגן עירייה.היא אוכלת את כולם בלי מלח ואומרת כל דבר שעולה לה בראש (סופר ביטחון עצמי). ממש ההפך מהגדול.
    אז כל הקטע של גן עירייה חדש לי.
    בנוגע לבית ספר למי שמבינה:
    רשמתי את בני לבית ספר שהעירייה נתנה לי עם אופציה למוסד חלופי.
    בנוסף לרישום בברישום רשום שצריך ללכת לבית הספר עצמו ללכת ולהירשם.
    עכשיו בבית ספר שאני רוצה אמרו לי שהרישום הפדגוגי עדיין לא החל.
    ואילו בבית הספר שהעירייה בחרה עבורי אמרו שאין צורך ברישום נוסף מלבד באינטרנט.
    מי מהם צודק? איך זה הולך?
    צריך רק לחייך!
  • אצלנו ימי ההולדת בגן עיריה אחד היה עם הורים ובאנו כולנו, לעומת זאת אצל הקטנה הם עושים לילדי אותו חודש בלי ההורים. חוגים יש בשני הגנים, שני חוגים ואצלנו משלמים הזנה ויש אוכל בגן (הרבה יותר טוב בעייני).

לגבי בית ספר - אצלנו שלחו פתקים לילדי הגן והרישום עצמו היה בבית הספר עצמו, לא באינטרנט. תבדקי במינהל החינוך אצלכם, שלא יהיה פדיחה והילד יפספס בית ספר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה