שתיית מים אחרי מוצקים- איך לגרום לילד לשתות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אני מנסה כבר במשך תקופה לתת לילדה שלי שהיא בת 8 חודשים מים אחרי ארוחה והיא תמיד משחקת עם פייה. לעיתים היא יכולה ללגום ממש קצת. במהלך היום אני נותנת לה גם 3 בקבוקי של 150 מ"ל נוטרילון, אבל זה לא מספיק. התחילה אצלה עצירות והצלחתי להסדיר לה את זה בעזרת הוספת סלק לארוחת צהריים. אבל עדיין מעניין אותי איך לגרום לה לשתות. רופא ילדים אמר לי לא להמתיק את המים באופן מלאכותי, אפשר רק להוסיף קצת מיץ תפוזים. אני עדיין מפחדת לתת לה פרי הדר והשאלה היא מה אתן עשיתן בסיטואציה כזאת? אולי להכין לה תה קמומיל עם מעט סוכר?
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • היא אוכלת מוצקים?
    למה את רוצה להוסיף לה מים?
    את יכולה בשקט להמתין לחודשים החמים יותר ואז הגוף כבר יבקש....
    כרגע מים יבואו ע"ח אוכל...

• הגדול שלי גם סלד ממים תקופה ארוכה עד גיל שנה וכמה חודשים כי אז התחיל הקיץ והוא פשוט היה צמא .
    במקום מים תתני לה לאכול פירות ( למה ציינת שאת לא רוצה לתת מיץ מפרות הדרים ? ) אגס ,תפוחים , שזיפים , פירות הדר .
  • אפשר גם לנסות חליטות (כמו מים עם נענע )
  • אני מוסיפה לעידו תפוז סחוט לפירות הטחונים שלו, וכך עשיתי גם עם שקד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • דבר ראשון להמשיך ולהציע, בסוף מתרגלים...

לפעמים הפיה של הבקבוקי מעבר היא מפלסטיק והם לא מבינים מה לעשות עם זה... איך לשתות משם... זכור לי שתמיר גם לא הצליח עד שקניתי לו בקבוק מעבר של ביפרי, הפיה שלו רכה מסיליקון, אז הוא שתה משם בקלות יותר...

דבר שני אפשר לתת לה מים בכפית אחרי הארוחה,
    ככה לאט לאט היא תתרגל ל"טעם" ואולי תסכים לשתות מבקבוק

בהצלחה!
  • תודה לכולן, אני אנסה את השיטות שלכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה