הלך לי המצב רוח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת דודה שלי סטו׳ לרפואה
    מפחידה אותי כל הזמן שאני מסכנת את ליהוא כי הוא ישן על הבטן

4 תגובות
עמוד 1
  • אויש! נכון שרצוי בהשגחה אבל...לא יודעת, עדן מיום הוולדותה ישנה על הבאן, ויש עוד מיליוני אנשים שהם גם... אם את בטוחה בזה - לכי על זה מבלי להקשיב, רק קחי בחשבון השגחה מסוימת על הענין, וזהו! לא צריך להיכנס לסרטים! ותרגיעי את בת הדודה שלך שאת האמא ואת זו שיודע מה לעשות
  • פעם היו ישנים על הבטן..תאמת אני בהתחלה גם פחדתי כי אמרו שאסור ושראיתי שהוא ישו טוב יותר שמתי וגם.
    ברגע שידע להתהפך אז כבר היה עושה את זה לבד

• תראי, אני התחלתי להשכיב את שקד על הבטן בגיל 4.5 חודשים בערך ומאז הוא ישן רק על הבטן

גם לי היו ממש הרבה רגשות אשם, אבל אחרת הוא לא היה ישן בכלל..

אני יודעת מה ההנחיות של משרד הבריאות ואני חלילה חלילה חלילה לא מזלזלת, אבל לא נמצא ששינה על הבטן גורמת ללמוות בעריסה לא עלינו.. רק מצאו קשר בין שינה על הבטן ועוד כמה גורמים לזה.

• תגידי שהוא מתהפך לבד לבטן חח את לא יכולה למנוע את זה ממנו :) איזה חסרת טאקט -אבל צודקת מה לעשות מצאו קשר מחקרית -אבל שלי ישן על הבטן ברגע שלמד להתפך לבד לבטן ואני לא אעמוד ליד המיטה כל הלילה ואהפוך אותו כל פעם -לכי תעשי קורס החייאת תינוקות זה אולי ישתיק אותה -ופעם הבא לא לספר הכל -לא כולם חייבים לדעת מה ליהוא עושה בלילה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה