היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני שבועיים אמר לי שהרופא שהוא רואה בן, אתמול הוא אמר לי שזאת בוודאות בת !!!!! מוזר לי לחשוב על בת אחרי שיש לי כבר בן. בנות- ספרו איך זההה , מה ההבדל. יווו אני בלחץ
10 תגובות
עמוד 1
עדיין לא יודעת איך זה בן, אבל יכולה להגיד לך בוודאות שבנות זה הכי כיייייייף בעולם!!!!!!
ושיניתי את הסרגל :)
יש לך משהו בבית? אני לא יודעת את ההבדל אבל בת נראה לי כיףףףף ומלא עדינות, בגדים ורודים ויפים...
יש לי בן בכור בן ארבע וחצי ילד מהמם, היה ממש תינוק נוח הוא נסיך אמיתי....
אז הכיף גדול עוד יותר, יש לך משני המינים
המון מזל טוב ובהצלחה
בנות זה מדהים..!
אני באופן אישי בקראש רציני ומתמשך על הבן שלי
בת זה הכי כיף בעולם
איזה רוך... איזו עדינות... לפעמים נראה לי שיש לי סניף קטן של אל-קעידה במקרה הטוב או גוזל דרקונים במקרה הפחות טוב חחחחחחחח
בלי לדעת איך זה בנות- ההבדל הוא במבחר העצום בבגדים!!!!! את זה רואים כשבאים לקנות בגדים בשביל בנים