אוףףףף ממש מבואסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שני אני צריכה לעשות בטא כפי שאתן יודעות לאחר החזרת מוקפאים אבל אני ממש לא אופטימית אני מרגישה את מבשרי הווסת הארורה כאבי בטן גב כאבי חזה בחילות והדובדבן שבקצפת חצ'קון בסנטר אוף מזה לא בא לי לקבל אני ממש מבואסת אין לי כוחות לעוד חודש מורט עצבים זריקות הורמונים בדיקות דקירות הרדמות החזרות אמא מאיפה אני יביא משאבים כי אני ממש בחוסר מוחלט אני עצבנית ומרגישה שאף אחד לא מבין אותי כול אחד אומר לי אל תדאגי מתי שזה צריך להגיע זה יגיע נמאס לי לשמוע את המשפט הזה אני רוצה עכשיו ואף אחד לא מבין אפילו לא הבעלול האופטימי שלי(טוב חייב אחד אופטימי אחרת איך יהיה איזון)ועוד יותר גומר אותי שהבת שלי כול הזמן אומרת לי אמא מתי יהיה לנו תינוקשאני יעזור לך להאכיל אותו (מטורפת עליה ברמות קשות)מצטערת הייתי חייבת לפרוק מזל שאתן כאן יקירות שלי אחרת מה הייתי עושה אוףףףף עצובה
1 תגובות
עמוד 1
  • אני ממש מבינה אותך !!!
    אבל עד שלא תקבלי אל תספידי שום דבר ...
    יש בנות שמרגישות כאילו הן הולכות לקבל ובסוף זה השתרשות ..
    אני אישית מבינה את האכזבה שלך אבל איו מה לעשות לצערי !
    צריך לאגור כוחות ולהמשיך הלאה לכיוון המטרה .
    מאחלת לך שאת טועה ובעה תבשרי לנו בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה