צילום רחם- כבר מאחרי:)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות עשיתי את הצילום...כמו שהבטחתי מספרת איך היה אולי זה גם יעזור למישהו...
    אז ככה,עוד כמה ימים לפני הבדיקה הייתי לחוצה מאוד וכל הזמן חשבתי מה יהיה ואיך יהיה . ביום הבדיקה הלכתי עם בעלי לא שתיתי משכי כאב מכוון שזה לא מסתדר לי בראש לקחת כדור עוד לפני שזה כואב (אני משתדלת לקחת כמה שפחות כדורים) התלבטתי בין לקחת לא לקחת בסוף החלטתי שלא .נכנסנו למכון נתנו לי לעשות בדיקת הריון כדאי לראות שאני לא (כמובן שחיקיתי שיקרה איזה שהוא נס ובדיקה תצא חיובית ואני לא אצטרך לעשות הצילום ...אבל לא, ראיתי פס אחד ברור לאחרי זה התיישבתי עם בעלי לחכות לתור שלי תוך כדי יצאו כמה בנות מהחדר הצילום ניסיתי לקרוא על הפנים שלהם משהו ולא כזה הצלחתי ואז הגיע תורי נכנסתי העוזרת של הרופא היתה נחמדה מאוד ניסתה לעודד אותי וגם החתימה אותי על טופס שאני לא בהריון + הסכמה לבדיקה ואמרה לי ללבוש חלוק ולהיכנס לחדר רנטגן . כבר כשנשכבתי על המיטה רעדתי מרב הלחץ והפחד, הרופא הכניס צינור בפנים ואז הרגשתי ריח של יוד והתחלתי להרגיש כאבים שדומים לכאבי מחזור אבל פחות כואבים ורופא אמר עכשיו אולי תרגישי קצת לחץ ואני כבר התחלתי לבכות(כי מאוד פחדתי שרק ההתחלה ושיהיה לי הרבה יותר כאב) ואמרתי לרופא שאני כבר מרגישה כאב אבל הרופאה אחרי דקה אמר שזה נגמר ותודה לאל אמר שהכל תקין.יצאתי מהחדר התלבשתי ניגבתי דמעות ובראש שלי היה "רק שהבנות מאחרי הדלת שבאות בתור לא יראו אותי בוכה וילחצו מזה . יצאתי לבעלי בחצי חיוך אכלנו ארוחת בוקר והלכתי לעבודה כרגיל .הדימום לא היה לי אבל היו כמה ימים הפרשות חומות בהירות בטח בגלל היוד. בקיצור בננות יקרות שלי זה לא כזה כואב(לפחות לי) וזה עובר מאוד מהר .הכי חשוב לא לפחד ולא להילחץ אני מאמינה שאם הייתי רגוע היה לי הרבה יותר קל
    הרבה בהצלחה לכולם !!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שמעי מהפה שלך זה נשמע קלי קלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה