היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שעוד ממש מוקדם לחשוב על זה אבל זה קצת מטריד אותי שמעתי מהגיסות שלי שתמיד לפני הלידה הן היו מתרוקנות(בשירותים)שילשולים וכאלה.. עכשיו כידוע לי תמיד יש עצירות במקרים הכי טובים הייתי נכנסת פעמיים לשירותים בשבוע בנוסף להפרשות המוזרות שיש לי ולתחושת רטיבות(פשוט קשה לי לקבוע כי אני תמיד עם תחתונית)במשך כל השבוע הייתי כל יום בשירותים והיו יצאות שזה משהו לא נורמלי אצלי סליחה על כל התיאורים
8 תגובות
עמוד 1
על מה כל הדילמות????? לכי לרופא! אף אחת כאן לא רופאה!
הריון ראשון שלי מן הסתם שאני לא ירוץ לרופא על כל תופעה בשביל זה יש את הפורום כדי שאני יוכל לשאול בנות אולי גם הן עברו את זה לפני הלידה
אני הייתי הולכת להיבדק ליתר בטחון...עדיף להיות בטוח מאשר מתוח
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
ב"ה
תראי מותק!!
שילשולים מבשר שזה קרוב,גם לי היו במשך משו כמו 6 שבועות!!
כך שיכול להיות בקרוב ויכול להיות בזמן...
אצלי כל יום להיכנס לשירותים זה נקרא שילשולים למרות שזה לא באמת שילשול חח פשוט בטבעיות שלי אין לי חילוף חומרים מהיר ובדרך כלל אני לא נכנסת לשירותים מעל פעמיים בשבוע..
יכול להיות שזה מעיד שאת קרובה - את הרי באמת יחסית קרובה אם את לא רגועה לכי באמת להיבדק
גם אני בדיוק כמוך אין הרבה יציאות ובשבוע שלך בערך גם היה לי ככה...איזה 3 פעמים ביום!! למשך איזה שבוע וחצי ניראה לי והכל היה בסדר..לפי דעתי הגוף פשוט מכין את עצמו ילדתי בסוף בשבוע 39
זו הדרך של הגוף להכין את עצמו ללידה, לבדוק שכל המערכות עובדות כמו שצריך... אם מעבר לזה אין תופעות מיוחדות, אין צורך לייחס לכך חשיבות. אבל כמו שאומרים, אם יש ספק אז אין ספק, משמע אם משהו מטריד אותך תמיד מוטב ללכת פעם אחת מיותרת לרופא מאשר לא ללכת...