סיפורי חמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אני חייבת לשפוך....
    לא יודעת אם שמתן לב אבל אני אף פעם לא נוטה להתלונן על חמותי כי סך הכל היא אישה מאוד טובה ומפנקת אבל היא שתלטנית בטרוף....
    אנחנו גרים באשדוד והיא גרה בבת ים, פעם בשבוע ולפעמיים בשבועיים אנחנו מגיעים אליה והיא מבשלת כל הזמן וחבל לי עליה אז שלשום אמרתי לבעלי בוא נארגן פיקניק ואז גם ההורים שלו יהיו וגם שלי.
    סבבה זה זרם יפה.....אתמול הם מגיעים ...לא מספיקה להגיד לי שלום אומרת לי שאיתן לא לבוש טוב ואז שעה חפירה...קר לו ...אין לו כובע....יש שמש אולי כדאי לשים כובע שלא יתחמם לו הראש.....יש רוח פקה פקה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

13 תגובות
עמוד 1

• זה באמת נורא מעצבן אני ממש מבינה אותך.

אבל את חייבת לעמוד על שלך. אני למשל במצבים כאלה ישר עונה ולא מוותרת, בכל מה שקשור לבת שלי אני ממש לביאה נלחמת. טוב שהבהרת לבעלך שאת לא מוכנה ככה.

לדעתי כל פעם שהיא אומרת משהו תגידי אוקיי ותעשי מה שאת חושבת, למשל בנושא הלבוש לומר שהוא לבוש מצויין ואת אמא שלו ויודעת הכי טוב בשבילו.
    לענות בנועם לא בתקיפות אבל לגרום לה להבין שאת לא מוותרת.

• לא בקטע של להלהיט או משהו...

אבל אם אני הייתי באה לקחת את עמית מכל מישהו בעולם והייתי שומעת לא רוצה

......

הייתה מתחילה מלחמת עולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

• לילה אני עונה לה אבל זה לא עוזר היא ממשיכה
    כשהיא התחילה עם הלבוש אמרתי לה שהוא לבוש כראוי וזהו ולא הגבתי יותר ..... אבל זה כל פעם משהו אחר
    כמה פעמים יצא לי לענות לה ואז היא פחדה להלמליץ לי על דברים והתחילה להמליץ דרך אמא שלי או דרך בעלי.
    לפעמים אני ממש חריפה אבל את זה אני יכולה להרשות לעצמי לא בפורום כזה
    לפתוח את הפה ליד הורים וחברים זה לא לעניין לדעתי אז התאפקתי
    ואני לא יודעת איך
    בכל מקרה כל פעם היא מוצאת משהו אחר לשגע אותי עליו ....
    כשהוא נולד בקיץ היא שיגעה אותי על זה שצריך לקלח אותו כמה פעמים ביום ככה היא הייתה עושה ......אמרתי לה אנחנו מקלחים פעם אחת...היא המשיכה לחפור אמרה שחם ושהיא קילחה כמה פעמים .
    אז עניתי לה את זה את ואני זה אני, אני עושה מה שאני מאמינה שטוב לילד שלי ! אז יותר היא לא אמרה כלום אבל אמרה לאמא שלי נו תגידו לא מעצבן ????
    וככה זה כל פעם על משהו אחר !! כל פעם !! נון סטופ!

מיה מאמי את צודקת 100% עוד רגע התפוצצתי שם !!
    שתבינו ...אמא שלי אומרת לי שאני לא צודקת ושסתם בעלי דיבר איתב
    שהיא עשתה את זה מאהבה ודאגה

• לנקה,
    יכול להיות שאמא שלך בקטע של לשמור על יחסים טובים עם החמה
    אבל ברצינות... לא בכל מחיר
    אין סיכוי שמישהו היה אומר לי לא רוצה על דבר כזה והייתי שותקת
    אפילו על אמאשלי הייתי יוצאת
    פאק דאט!! מי יגיד לי לא רוצה כשאני באה לקחת את עמית!

אויש... הצלחתי להתעצבן

• מיוש אמא שלי לא בקטע כזה אמא שלי אמרה לי שאני סתם מגזימה ולא צודקת וזה לא משהו שמתעצבנים עליו בכלל !!
    היא לא הבינה אותי אבל בעלי כן הבין אותי וזה מה שחשוב
    הוא העביר את המסר לאמא שלו כמו שצריך
    אני גאה בו...הוא פשוט מושלם חמסה חמסה

• מאמי אל תקחי ללב - ככה זה "חמות" ניראה לי שיש להן ספר או הוראות אך להציק לכלה
    באמת שלא שווה יחס

• החמה שלי גם כן בילתי נסבלת.
    אם אתחיל לפרט עליה תצא לי מגילה.
    בקיצור מניסיוני האישי והמר החמה לא לומדת לקח, ומה שנכנס אצלה באוזן אחת - יוצא מהשנייה...
    תמיד בסוף זה מילים יפות ובביקור הבא הכל חוזר על עצמו...
    הגדול שלי בן 6 והיא קוראת לו קטנציק, רצה אחריו עם כפית, מעירה על כל הערה שלי כלפי הילד שאני טועה, ושאני רעה והיא הכי הכי....
    במקום לתת להם משחק אחד ולתת להם ללמוד להסתדר לבד, היא דואגת שלכל אחד מהם יהיה משחק זהה.
    הכי מרגיז ליום הולדת של אחד הילדים היא תמיד נותנת כסף לקנות מתנה - סבבה. אז לי היא נותנת כסף שאקנה מתנה בגדים, ולבעלי נותנת כסף לקניית צעצוע! תני לאחד מאיתנו את הכל וזהו, למה לפצל?
    צריך רק לחייך!
  • רוצה להגיב דווקא בהקשר של בעלך

מקסים!

• כל הסיפורים האלה מזכירים לי את חמותי

• טוב שדיברתם איתה ונראה שהבינה
  • בהמשך למה שציינת לגבי אמא שלך, גם אמא וסבתא שלי אוהבות להיות דיפלומטיות בדברים כאלה
    גם כשאני מספרת להן על דברים הזויים בעליל שחמותי עושה... הן בהתחלה אומרות "כן יש בזה משהו"
    ומיד חוזרת לדיפלומטיה - "אבל את סתם מתעצבנת ולא צודקת ובלה בלה בלה"
    הדור של פעם, במיוחד יוצאי ברה"מ נראה לי, מאוד אוהבים לטאטא דברים שמפריעים מתחת לשטיח ולא באמת להתמודד.
    כל הכבוד לבעלך שדיבר איתה ומי ייתן והיא באמת תלמד לקח ולא תתערב כל כך.
    למרות שמניסיון שלי זה בד"כ עובד לתקופה קצרה ואז חוזר חלילה...
    העצה הכי טובה שלי לך (שאפילו אני לפעמים מתקשה ליישם, אבל היא באמת העצה הכי טובה שיש) זה לא להתרגש -
    תשמעי מה שיש לה להגיד, אם זו עצה שימושית תקשיבי לה ואם לא - תתעלמי ותעשי כרצונך.
    בשורה התחתונה את האמא ולא משנה כמה עצות יתנו לך, את זו שמחליטה לבסוף מי, מה, כמה ולמה.

• [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה