באיזה גיל? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל גמלתן את הקטנים שלכם מתחליף חלב? אני עוד מעט צריכה ללדת בעז"ה ושמתי לב שיהונתן לא כזה דורש בקבוק בבוקר...היה יכול להיות נחמד אם היה מפסיק לשתות תחליף לגמרי גם בגלל שעוד מעט תהיה עוד הוצאה של מטרנה (אם לא אניק) וגם בגלל שנמאס לי לשטוף בקבוקיםםםםםםםםםםםםם (סיווווווווט)
7 תגובות
עמוד 1
  • גם אוראלי שלי לא "דורש" בקבוק בבוקר וזה אפילו סותם אותו לארוחת הבוקר במעון שהוא מקבל בשעה 8:30

אני בכל אופן ממשיכה לתת לו אבל נותנת לו ממש קצת בסביבות 120-150 ואני לא שמה במדיוק אני שמה כף כף וחצי

אני חושבת שזה בריא וכל עוד הוא כן שותה את זה אל תפסיקי תמשיכי לתת לו

• אצלי, עדיין מקבלים בקבוק בבוקר. לא יודעת איך היו מגיבים אם לא הייתי נותנת אבל שותים בכיף וכרגע זה לא מפריע לי.

• בעיקרון לא חובה לתת תחליף אחרי גיל שנה, אבל זה בהחלט מומלץ כי זה משלים ויטמינים שלא תמיד ילדים מוכנים לאכול...
    אפשר להמיר את התחליף בחלב עיזים, זה מאד בריא וגם דומה מאד בהרכבו...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני לא הייתי מפסיקה
    גם גיא שלי עדיין שותה
    ונועה שתתה עד גיל 3 כמעט
    זה נורא בריא
    במיוחד בחורף
    זה מלא בפרובאיוטיקה
    זה נותן לי שקט שהוא אוכל טוב כי בגן אני לא יכולה לדעת בוודאות מה אכל

• ב"ה

אני חושבת שזה צריך לבוא ממנו!
    איתמר שלי נגמל בעצמו בגיל שנה וחודש!! לפני השינה הייתי נותנת והבקבוקים היו חוזרים שלמים לגמרי!!!! ובבוקר העדפתי לא לתת כמו שיסמין אמרה, בגן אמרו לי שהוא לא אוכל כלום בבוקר!!!!והוא לא דרש! העדפתי לתת ביסקוויט אחד!חיכיתי כמה ימים ובדקתי אם לא רוצה ואח"כ ראיתי שאין דרישה!! אז אמרנו ביי לדייסות!

• אפשר לשים לו חלב רגיל.
    אפשר להתחיל לתת לו לשתות מכוס את המטרנה.
    ואחכ להחליף לחלב פרה...ומים...וכל דבר, ככה על הדרך גם ללמד לשתות מכוס רגילה של גדולים.
  • אצלי הן עדיין אוכלות בבוקר ובלילה את הבקבוק זה טעים להן זה משביע זה בריא אני לא רואה שום סיבה להפסיק להן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה