פויה על התקופה האחרונה............................ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

אנחנו במינוס בבנק ( טוב התרגלנו ) אבל עכשיו חזרו שני הוראות קבע...............

2000 ש"ח חייבים להחזיר במהרה ועוד 500 ש"ח שאני חייבת..

רק בעלי עובד ומרוויח משכורת מגוחכת של 4000+ החודש נשאף לקצת יותר כי הוסיף שעות!!

אני בבית ומתה לצאת לעבוד ולהרוויח קצת אבל איפה אשים את חגי במשפחתון שעולה 2000 ש"ח?? חוץ מזה שאיתמר בגן שעולה 1300 ש"ח!!!

אני רוצה משכורת סבירה ושעות נורמליות מ8:30-15,,
    צריך לתפקד גם כאישה ואמא ואין לי כוחות!!!!!

אני לא יכולה להסתכל על עצמי מרוב שהשמנתי לאחרונה!! לא מפסיקה לנשנש שטויות ( אצל אימא כמובן )

והמצב רוח על הפנים

18 תגובות
עמוד 1
  • נשמעת תקופה לא פשוטה....
    בסוף כל ירידה יש גם עליה.... מאחלת לך שהעליה תגיע במהרה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• מאמי קודם כל קבלי מיליוני

• ב"ה

יסמין תודה מאמי!
    הקטע שמההורים שלי אני מתביישת לבקש, הם אומנם עוזרים מידי פעם אבל בלי רצון בכלל למרות שיש להם ב"ה, הם חושבים שאם ההורים של בעלי יעזרו אז הם צריכים לעזור אבל העניין שלהורים של בעלי אין יכולת בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    זה מרתיח אותי!! אני יודעת שאי"ה שילדיי יתחתנו אני ארצה לעזור כמה שרק אפשר!!

• תעבדי עליהם.תגידי שאתם המצב תחת ואם ההורים שלו לא היו עוזרים היו חוזרים לכם עוד 2 חשבונות..אבל לצערך זה לא הספיק.אולי אז יתנו.אמת לא יודעת איך אפשר שלא לעזור לילדים כשלך יש...מילא אם זה בשביל ללמד לקח או אחריות... אבל לא כי הצד השני לא נותן...

• ב"ה

אלה, לא יודעת איזה ראש זה!!! וזה מעצבן אותי!!! שחבל"ז!!!!

• קודם כל מלא מלא חיבוקים חמים!!!

• מאמי, מחבקת

• ב"ה

שירה איפה את גרה???

• רחובות סיטי

• לדעתי את צריכה לצאת מהבועה שלך-את חייבת לעבוד לא יתכן כמעט לחיות בתקופה שלנו ולגדל שני ילדים במשכורת של 4000+ זו משכורת מינימום.....
    תתחילי לעבוד ...אני לא יודעת מה ההשכלה שלך ואם יש רקע מקצועי וכו'..אבל אפילו מזכירה,עבודה משרדית וכו'......ולפחות תרוויחי גם את ה3500-4000 שלך בהתאם לשעות....את תוכלי להיות גם אמא טובה ....הכול פונקציה של רצון ,אסטרטגיה והשקעה.....ואם יהיה לך חיים יור נוחים כלכלית יהיה לך יותר חשק לצאת לעבוד ובכלל חשק יותר לחיים....
    את יכולה לרשום למעונות של התמת שנותנים הרבה סבסוד לאמהות עובדות בין 700-900 ש"ח לחודש.....
    אולי התקופה הראשונה תיהיה יותר קשה אבל אין מה לעשות זה ממש נדרש.....

זה באמת יכול להיות מעצבן שיש הורים שיכולים לתת ולא נותנים....
    ההורים שלי ב"ה גם יכולים לתת וגם נותנים יותר ממה שהם יכולים...אני גם מקווה להיות ככה בעז"ה עם הילדים שלי....
    אבל,אסור לדון אפחד ולצפות שיתנו לך כי לא תמיד מה שאנחנו חושבים שיש זה באמת הנכון.....
    ועל כול מה שנותנים לא לשכוח להגיד תודה!!!
    ובכ"א האחריות עלינו ועל ילדנו מוטלת עלינו בלבד............

בהצלחה
  • אני לא אייעץ לך איך לנהל את משק הבית שלכם ואם לצאת לעבוד או לא
    אבל אתם חייבים לחשוב היטב על הפתרון שלא תשקעו בבוץ עמוק יותר
    משכורת של 4000+- ל-4 נפשות בנוסף להוצאות הנלוות זה בלתי אפשרי בימינו

• כבר אמרו הכל...ד"א למה איתמר לא בגן עיריה? זה חינם!

• ב"ה

טוטילה!

איתמר ממש גבולי הוא נולד ב31.12.2009 ולכן פיספס שנה

• אויש איזה בעסה שהוא פיספס ביומיים!!
    פייס: ortal_hori

• C,V

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה