היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
עם מדובר רק בעניין יופי - אני יותר אהבתי את השנייה
שירוששששש עניתי לך בשירשור שלי
שירוששששש בואי רגע לפרטי בפייס
יסמיןן את לא קונה עגלת תאומים?
לא אוראלי שלי לא יכול לשבת שנייה בעגלה אני מקווה שאני לא עושה טעות שאני לא קונה
השניה יותר יפה
אומנם השניה נראית יפה, הראשונה ניראת יותר פרקטית שהמגן שמש לחוד.....
למה זה כל כך חשוב שהמגן שמש לחוד? הרי אם יש שמש על העגלה זה לשתיהם....והם גם ממילא לא באותו הגיל שיוכלו להתווכח בינהם על הגגון....
שירה,
לי יש את העגלה הראשונה, בגרסת יחיד כמובן.
אני מאוד מרוצה ממנה. היא קלה לקיפול, וממש נוחה...
מבחינת יופי, השניה באמת יותר יפה, אבל היה לי חשוב לתת לך דעה של מישהי שמשתמשת בעגלה.
עוד תשובות פליזזז היום אנחנו נוסעים להזמין
תודה ג'ן ג'ן
המשקל מאוד חשוב בעגלת תאומים אם יש רכב או יש מדרגות. אני הולכת עם העגלה המון ברגל לכן היה לי חשוב הנוחות שלה בהליכה. את צריכה לראות מה הנתונים היום יומיים שלך יש לך מדרגות לעלות איתה? תבדקי את הרוחב של העגלה ושל המעלית ודלת הכניסה. איך היא מתקפלת ונכנסת לאוטו? בקשר לעגלות שראית שתיהן מהממת אני אהבתי את הראשונה והאופציה של ה2 גגונים
אני בעד שהמשקל של העגלה מאוד חשוב......לדעתי יותר מהגגונים .... שניהם מאוד יפות...אולי השניה קצת יותר.. ההפרש בגילאים שלי היה שנה וחודש ולא יכלתי להסתדר בלי עגלת תאומים..... יסמין-אם הוא לא רוצה עגלה תקני לו טרמפיסט מאוד קשה להתנייד עם שני קטנים..לפעמים פתאום הקטן צורח ובוכה ואת חייבת לחזור מהר והגדול(שבעצם הוא קטן....) הולך לו בנחת ולא ממהר לשום מקום..במצב כזה היתי מעמיסה את שניהם על העגלה וטסה....וככשניהם עייפים גם... יסמין-אני בעד עגלה תאומים ואם לא בא מבחינה כלכלית אז אפילו תקני יותר זולה העיקר שיהיה את האופציה...ואם ממש לא נראה לך שישב בעגלה תקני את הטרמפיסט הוא מעולה גם...פשוט אני לא ראיתי איך הפספוס שלי בן השנה יעמוד כול הזמן.....
שתיהן יפות בעיניי, הכי טוב זה באמת לנסוע לראות ולגעת בהן, כמו שרשמת בהצלחה