סתם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אהובות.
    עברו כחודשיים מהרגע הנורא בו בשנייה הפכתי משמחה לעצובה בשנייה.
    חודשיים בהם כל מה שרציתי זה לבכות ולהתכנס בתוך עצמי ולהבין למה אני מחכה 5 חודשים ומנסה ובסוף גם מצליחה להקלט והוא פשוט נשמה טועה?
    למה לי זה קרה? למה אני חלק מהסטטיסטיקה?
    כל כך רציתי להיות אופטימית וגיבורה ובאמת, תודו שניסיתי אבל לא הצלחתי.

כל פעם נכנסתי לפורום המדהים הזה, וראיתי אתכן בוכות ומבואסות על קבלת מחזור וסוגרת אותו בכעס "אני הייתי מחלפת עם כל אחת ומעדיפה לקבל מחזור" לקח לי המון זמן להפסיק לכעוס ולהפסיק לבכות ולרחם על עצמי.

חודשיים עברו, לא ניסינו אני מודה (לא שהתנזרנו.... פשוט הייתי מנקה בסתר ), אתמול זכיתי לקבל בפעם השנייה מחזור ולסגור את התקופה האפורה הזו.

מנסה להקדם הלאה, לנסות שוב, לחייך , לצחוק, להיות מאושרת שוב.

אף אחד לא יודע שכך אני מרגישה, חודשיים אחרי....

אני מקווה שאצליח לחזור לעצמי ואליכן ולשמוח בהודעות משמחות ולהתבאס ולעודד באחרות.

אני רק רוצה קצת אתכן.....
    איך חוזרים לעצמכן, איך רואים את סרגל הזמן של כאלה שחלקת איתן את האושר, והסרגל שלי נדם ושלהן ממשיך לגדול????
    אוהבת
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

9 תגובות
עמוד 1
  • פנינה אהובתי!! כבר אמרתי לך שאת גיבורה אמיתית?!
    שולחת לך אלפי חיבוקים ונשיקות!
    זכית במלאך קטן וחתיך בשם אייל , בטוחה שבקרוב תהיה לו אחות או אח קטנים, בריאים ומוצלחים שיכניסו לחייכם שמחה ואושר בלי סוף.

אוהבת המון,
    לצערי לגבי השאלה שלך אין לי תשובה, מקווה שעם הזמן נצליח להתגבר ולהבין גם את זה..

שירה
  • יקירתי שולחת לך המון חיבוקים ונשיקות , ואת תמיד בלב שלי , גם לצערי אין תשובה בשבילך , אני הייתי בסרט הזה לפני יותר משנה , אני יודעת מה לאבד להריון שכל כך רצית , אבל תרימי ראש למעלה ביחד נתגבר על הכאב ובסוף גם אנחנו נזכה בביייבי הקטן שאנו כל רוצות. אצלי בכלל בלאגן , בגלל שאננות של רופא קיבלתי צ'יסטות בשני שחלות ועכשיו במקום להתקדם לקראת הריון , אני צריכה לשתות כדורים לשביל להתפטר מהצ'יסטות , עוד חודש של הןרמונים יצא מבוזבז
  • לא פשוט לקרוא את מה שכתבת, אני מזדהה עם כל מילה גם אני עברתי גרידא בשבוע 12 יומיים לפני חג הפסח והכאב שהרגשתי אז אי אפשר להעביר אותו במילים.
    זה היה הריון יקר מפז שחיכינו לו כל כך הרבה והגיע ונעלם בהפתעה גמורה. ולחזור שוב לטיפולים הכואבים האלה לא היה פשוט.
    אני יכולה לעודד ולהגיד לך שזה עובר , הכאב נחלש , הוא תמיד שם אבל כואב הרבה פחות אף על פי שעוד לא הגיע התחליף בצורת הריון חדש...
    את תראי שעם הזמן יכאב פחות . אני שמחה שלפחות יש לך ילד קטן ומקסים להיאחז בו ואני בטוחה שכמו שבא ההריון הזה יבוא אחד אחר ואלוקים יפצה אותך פי כמה בבית מלא אור וצחוק של ילדים
  • יקירתי אני קוראת את מה שכתבת ובוכה..
    זה בדיוק מה שאני מרגישה..
    אצלי עבר כמעט חצי שנה.. הייתי צריכה להיכנס לחודש 9..
    זה לא עובר.. אני תמיד חושבת על זה.. כל אישה בהריון כל סרגל שאני רואה..
    זה כואב וצובט.. אבל בע"ה שנתברך עוד החודש לזרע בן קיימא.. ונזכה להריון ארווווךךך תקין ובסופו תינוק ייפייפה ובריא...
  • פנין גיבורה שלי!!! את מדהימה עם החוזק הזה שלך!!
    אין לי מילים שיכולות לנחם אותך מהררגשה שאת מרגישה..
    אני מאחלת לך שבע"הי עוד החודש הזהתתבשרי בבשורה המדהימה. ושההריון יהיה הריון תקין שבסופו תצאי בידיים מלאות!! אמן!!!

אוהבת!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • פנינה ושני
  • היי חמודה
    אני הכי מבינה את הכאב הקשה הזה ! עברתי את זה 6 פעמים וכל פעם לקום מחדש ולהמשיך הלאה זה לא פשוט , אבל מלמטה אפשר רק לעלות תאמיני בעצמך ותסתכלי קדימה את בחורה מקסימה וחזקה אני בטוחה שתצליחי אל תוותרי
    שולחת המון
  • פנינוש היקרה!
  • מאמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה