היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לצערי מסיבה בריאותית כרגע אני לא יכולה לשים את תהל במנשא וחבל לי על כך נורא. מנשא תורם לביטחון של הילד, נוח גם לאמא נותן תחושה של שהות ברחם חום ופינוק ואהבה ועוד...
ובטח ובטח שאת עם 2 גוזלים הסתרבלות של 2 עגלות, של ידיים תפוסות בשביל הילד הגדול של ידיים תפוסות חצי יום בגלל גזים או סתם פינוקי
לי זה מאוד עוזר ואמה חולה על המנשא כשיש יותר מילד אחד זה עוזר מאוד
יש לי את המנשא רק חודש וכבר חרשתי עליו! מאד נוח לכל מיני דברים אבל אצלנו בעיקר כשיש גזים ואמא צריכה שתי ידיים פנויות
"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
גם אני כבר מתכננת על המנשא הלבן של בייבי ביורן
אני קבלתי מנשא ממש לא נוח ולכן יש לי סטיגמה שגויה ושלילית לגבי מנשאים, אבל מאמינה שאם משקיעים במשהו טוב, חזק ויקר (לא בהכרח יקר... אבל לרוב, היקרים טובים יותר) אז בהחלט אפשר להנות ממנו לטווח ארוך בפרט שיש 2 ילדים ומעלה. מאמינה שבהריון אקנה לי משהו איכותי וטוב כי לא לעניין להסתובב עם 2 עגלות... ועגלת תאומים לא תמיד נוחה. בקיצור, תקני משהו שהסתובבת איתו בחנות ושאת בטוחה בו במאה אחוז ותהני בו.
אני עם מנשא בד עד היום ואני מאד אוהבת אותו
אני בשני הילדים חרשתי על המנשאים בהתחלה בד ואח"כ כזה של ישיבה תענוג נוח המלצה שלי לא לקנות לפני הלידה אחרי הלידה ב"ה תלכי איתו ותמדדי בחנות מה נוח לך זה ממש אינדיבדואלי
ראיתי את המנשא BECO הוא נראה אחלה מנשא. אצלי יש בייביורן ו ERGO אני מאד אוהבת את שניהם! המלצה שלי, אם יש לך מישהו בארה"ב שיקנה לך שם וישלח כי כאן זה עולה המון כסף שווה להשקיע במשהו טוב (גם לגב שלך וגם לנוחות של הילד). יאללה לחרוש את האתרים ולחפש דברים.