תם עידן הצהרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• האמת שאת אופק דין אספתי כבר שבוע שעבר מייד אחרי הגן, בעקבות תקרית עם הגברת מהצהרון
22 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה!!!!!
    אני חושבת שזה ממש הזמן להתלונן על כל צוות הצהרון במכתב למח' החינוך....

• כל הכבוד לענקיים שלי,
    יודעת שהם יכולים לעשות את זה ולהקל על אמא שלהם.
  • תודה גמדה מקסימה
  • בהצלחה
  • בהצלחה

איך את מספיקה להוציא אותם?

• בהצלחה

• רום אופיר במתחם שלי
  • מה זאת אומרת תקרית?? בנוסף?
    כל הכבוד לך מותק!
    הרעיון של הטבלה מעולה! אני עושה את זה בחופשים..
    בהצלחה!
    אני מקוה שליאור יוכל לחזור מוקדם לעיתים..

• כל הכבוד לך ובהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ה"תקרית" היתה שהוא כביכול קיבל מכה בראש מהקיר. בהתחלה הוא אמר שהיא דחפה אותו לשבת בכסא והוא עף אחורה וקיבל מכה. כששאלתי אותה היא אמרה שהוא והחברה רצו וברחו וכשנסתה לעצור הוא ברח שוב, החליק וקיבל מכה. בכל זאת באשמתה (לדעתי)...

למה את רצה ורודפת אחריהם? תני להם לרוץ סביב עצמם וברגע שהם יראו שזה לא מעניין אותך הם יפסיקו לבד.

בכל אופן, יום אח"כ הוא כבר לא היה שם
  • בהצלחה!
    איזה כייף לך, באמת, את מרוויחה עוד זמן איכות איתם
  • איזה כיף לך
  • זה התקרית הזו?!
    פייס: ortal_hori

• המון הצלחה
  • וגם רציתי להוסיף שהתקרית בצהרון היא מאוד מאוד חמורה! לדעתי צריך לידע את הממונים עליה על זה!

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • בהצלחה !!!!!
    יש ימים מעייפים יותר ויש ימים מהנים ..[ תנסו להפיק את המיטב
  • השם ישמור

• שיהיה המון בהצלחה!!!

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• בהצלחה

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }

• בנות, כמובן שדיווחתי על התקרית אבל הממונה עליה כמובן מכסה לה את ה *****

ויעל - גם הילדים שלי מאוד אוהבים את הצהרון (אבל יותר חשוב לי שאני אהיה שקטה)

היום לא הרגשתי טוב אז אחרי צהריים ומקלות אמרתי להם שאני נחה עד שסבתא באה (היתה לי השתלמות) והם היו פשוט מקסימים!! לא שמעתי אותם שעה שלמה. כל אחד היה עם התעסוקה שלו
  • איזה חוצפה!! הפחד הכי גדול שלי זה דברים כאלה!
    גם כשעבדתי בגנים הכנתי את עצמי נפשית שאם אי פעם אראה אלימות אני מייד קמה ומתקשרת למשטרה ):

• מפחיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה