היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חמותי (כן שמעתן טוב) קנתה לטל דיסק של רינת גבאי על קבלת שבת. אני חייבת לציין שהדיסק עצמו עם תכנים מקסימים! קליט! חינוכי! אבל מה? נורא מפריע לי שהם טועים שם בעברית. להגיד שלש מטבעות זהב? וזה לא רק פעם אחת. הדיסק לא עובר הגהה? זה דיסק לילדים
21 תגובות
עמוד 1
לרינת גבאי יש המון טעויות, גם לשוניות וגם היסטוריות... את יודעת מי על פיה הקים את מדינת ישראל? דוד גן גוריון בכבודו ובעצמו. הוא לא הכריז על הקמת המדינה, לא היה ראש הממשלה הראשון הוא הקים אותה....
אחחחחח רינת גבאי . אני באופן אישי מקבלת בחילה מהדיסקים שלה , סגנון המשחק שלה , הקולות והפרצופים שלה .... ואני לא אוסיף עוד .
גלי
אני לא סובלת אותה
]
גם אנחנו קנינו את הדיסק מאוד יפה מלמד על השבת והספורים יפים מעבר לזה שגם "אבא קדברא" (יניב אליהו) משחק שם ומוריה מאוהבת בו
יש לי בגן איזה דיסק שלה (השאירו בשנים קודמות) והוא עדיף על האדון המבולבל או הדוד (ועוד הרבה אחרים )
אפרופו רינת גבאי שמתן לב בקטלוג של שושי זוהר שצורף לעיתון של שבת שהיא כבר לא רשומה "מלכה" אלא רק "נסיכה"
לא סובלת אותה!!! יש לה פרצוף מעצבן
מסכימה עם התגובה של גלי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
סובלות או לא סובלות את רינת לדעתי היא הרבה יותר חינוכית מכל אלה שצצו היום כל המיכל ווהמיקי למינהן היא מעבירה מסר חינוכי ולימודי ומעדיפה לתת למוריה לראות אותה
בעעעעעעעעעעעעע! [
קרן, מיקי? את באמת רוצה לפתוח חזית פה? פייס: ortal_hori
לא אוהבת אותה אבל אודיה שלי מתה עליה אז אני שמה
דוקא אני לא שונאת אותה או משהו. הדיסק באמת מעביר מסר חינוכי וזה כן חשוב לי! אני ממש משתדלת לראות את מה שהילדים רואים. רק הפריע לי הלשון. אני בד"כ לא מאלה שהאוזן שלהם רגישה לעברית ולדקדוק ובכ"ז זה נורא הפריע לי הפעם. הייתי מצפה ליותר השקעה בקטע הזה מדיסק שמיועד לילדים. ומצטרפת לקרן. אמנם אני מכירה רק את הדסק הזה של רינת אבל ממליצה עליו הרבה יותר מאשר הדיסק של מיקי למשל...
אורטל מותק יש את הדיסק הזה ב-10 ש"ח בשוק של ראשון בימי שלישי ליד קניון הזהב
הרעיון של הדיסק יפה, גם לי צורמות השגיאות הלשוניות הרבות
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
המילה "מטבעות" זה גם זכר וגם נקבה
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
דניאלה לא סובלת אותה ולא את הקול שלה כמה שניסיתי לשכנע אותה לראות כלום והיי בנות זה לא אנחנו שצריכות לאהוב או לא זה הילדים שלנו שמכתיבים את מי הם אוהבים ואת מי לא כל אומני הילדים למיניהם זה עבורם ובשבילם
אותי היא גם מעצבנת... יש לה אנרגיות קצת שליליות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
בתור עורכת לשונית....מטבע זה זכר (וגם בדקתי, והזיכרון שלי עדיין בסדר פייס: ortal_hori