לאאאאא :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני על סף התחרפנות

11 תגובות
עמוד 1
  • אני קיבלתי מחזור ואחרי זה הסתדר...

• מאמי אני קיבלתי חודש אחרי הלידה מחזור. הגעתי לרופא שבועיים אחרי המחזור זה היה שישה שבועות אחרי הלידה ואז במחזור אחריו התחלתי גלולות

• אבל רגע, אם זה מחזור
    יכול להיות שלא ארגיש שום מיחוש?
    בשונה מהלידה הראשונה שכאב לי נורא?
    ויכול להיות שלא יהיה דימום רציני? רק בקטנה?

בקיצור האם זה אינדיבידואלי?

• לי הגיע מחזור בדיוק 6 וחצי שבועות אחרי לידה...הוא היה רגיל כזה..אבל המחזור הבא אחריו היה לי קשה ברמותתתת כמעט התעלפתי..

• ממוש אני קיבלתי מחזור ראשון אחרי חודש וחצי מהלידה ואני הנקתי חודש (לא הנקתי מלא )ואחרי זה המחזור הסתדר..
  • אבל אני מניקה מלא
    אפילו ד"ר גוגל לא מוצא לי תשובה

הנקה מלאה ומחזור אחרי 6 שבועות פק"ל?
    מה הולך פה?

• יכול להיות מחזור בכל מקרה אם את לא בטוחה הכי טוב
    להתייעץ עם רופא..
    לגבי הגלאקסי לא מוצאים אותו אחותי כזו מעופפת
    אין לי מושג איפה הוא
  • טלולי תודה מאמי, על ההצעה מלכתחילה!

• שירה לא בטוח שזה מחזור, וחוץ מיזה לא בטוח שזה מטמא, תתייעצי עם הרב שלכם.

אצל הספרדים בד"כ גם עם מנגבים ורואים דם זה עדיין לא בגדר מטמא, אלא אם כן הדימום ממש מסיבי ואת צריכה לשים פד.

אז דבר ראשון תתייעצי עם רב.

דבר שני, לדעתי הדימום הוא עדיין שאריות מהלידה, יש כאלה שלוקח להם זמן להתנקות, גם אם כבר היית נקייה זה יכול לחזור ( אם את לא שותה מספיק).

תחכי עוד יום יומיים תראי אם הדימום ממשיך או מפסיק.
    [/url
  • מאמי היה לי את זה ונכנסתי ממש לסרטים
    בכל זאת אם את לחוצה אז תלכי להיבדק
    אוהבת מלאאא
    [/center]
  • בס"ד

אני הנקתי מלא וקיבלתי כל חודש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה