כל שנה אני בשוק מחדש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 2-0-0 ש"ח
    על תחפושת של פאוור רינג'רס האדום!!!
    וכל אחד מדבר איתי על התחפושת האחרונה שנשארה לו בחנות!!!
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
25 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט שערוריה!
    הרי הם קונים את זה בסין באיזה 20 שקל לחתיכה...וזה גם שווה ככה.
  • מה 200?
    אני קניתי את הפאואר אנגרס הורוד ב170 ש"ח בכפר השעשועים.....
    (שזה כמובן גרושים....
  • גם 170 זה מלא כסף

• לינברוש תתחדשו!! איזה כיף..
    בתור קטנה תמיד חלמתי על התחפושות הקנויות האלה, היתה לי תחושה תמידית שיש בהן הרבה יותר זוהר מתחפושת שאמא המציאה לי ותפרה לי בבית..
    חלמתי על שמלה נוצצת ומנופחת.
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • מסכימה איתך לגמריייייי

• גם אני בשוק בהלם ועצבנית
  • הייתי צינית לגבי ה-170 ש"ח!
    זה המון המון כסף גם בעיני
  • לפני שנתיים קניתי תחפושת באמזון, הם לא שולחים לישראל, בעלי היה בארה"ב ושלחנו את זה למלון שהוא היה בו. ומה אני אגיד לכן? במילה אחת: אכזבה!!! הבד היה מגעיל, אפילו יותר גרוע ממה שמוכרים כאן בארץ.
    לעומת זאת, בעבר הזמנתי גם מאטסי, והיה פצצה!!!! המוכרת היתה נהדרת, התחפושת הגיעה לפי מידה וישבה על הילד בול. התפירה היתה מעולה, גימורים יפים, בד איכותי. השתמשתי שנתיים באותה התחפושת.
    בקיצור לא חד משמעי, צריך לבדוק מה קונים מחו"ל, לא הכל שווה.
    השנה קניתי את שתי התחפושות באטסי, אחת הגיעה (שווה לגמרי!) השניה בדרך (מקווה שיהיה טוב).
  • לגמרי

• נטלי, אני לגמרי מסכימה איתך
  • נכון המחירים לא שפויים אבל כמו בכל שנה גם השנה אף פעם לא היתה לי בעיה עם הילדים לגבי תחפושות אביאל מה שאני יחליט מסכים הוא גם ככה לא מתלהב וליה שנה שעברה רצתה נסיכה מצאתי נסיכה יפיפיה ב 50 שח בפיראט האדום השנה היא אמרה שרוצה כלה אז בכיפור קניתי לה ולמאיה שמלות מתחרה לבנה בסולוג מהמהמות שכולם אמרו שהם נראות ממש כלות אז כני שמה להם קניתי הינומה ב 10 שקלים יש להם נעלי בובה לבנות ולכל אחת קניתי זר לבן ליד בעוד 10 שח ואחי ספר יסדר להם את השיער יפה מה שטוב שהוא גם מאפר אז על הדרך בקיצור זה יום אחד לכמה שעות אפשר למצוא מציאות צריך לחפש

• ממש מטורף! אני במקרה קניתי לנטלי תחפושת לפני איזה שבוע בחנות, היה כתוב 20 דולר אבל בקופה זה היה 10!!
    בגלל שמיהרתי לאסוף את הבנות בגן אז לא לקחתי את כל המדף!!!
    למחרת לא היה כלום כמובן....

• הרגע הוצאתי 40$ על תחפושת!
  • לא סאטן, אם אתפור מסאטן זה יראה כמו תחפושת קנויה...
    רציתי בד כותנה איכותי (כמו שאת ודאי יודעת זה יקר), ובד לבד עם דוגמא בסגנון כפרי (גם כן יקר, זה מהבדים שיש אצל נתנאלה). המטרה היתה לתפור שמלה ושכמיה. בסוף קניתי מוכן באטסי...יצא עדיף...
  • שקד עדיין לא סגור על התחפושת לפורים, שקלתי להציע לאמא של החברה שלו מהגן לחפש אותם לחתן וכלה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אה... בייבי בום חשבתי שגם את רצית פאואר ריינג'רס...
  • אני מחכה לשבוע האחרון
    פייס: ortal_hori

• היה אתמול בערוץ 2 נדמה לי על מקומות שאפשרי לקנות תחפושות משנה שעברה ב40שח אני זוכרת שדיברו על ביג קסטינה
    גיסי קנתה לבן שלה סופרמן ב40 שח בלבד!!!
    שווה לחפש באינטרנט

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • אני כמו תמר.. אין מצב שהייתי מוציאה סכומים כאלו על תחפושות, ומעולם לא הוצאתי.
    גם אני מחכה כמעט עד החג. לדעתי, אין שום צורך לרוץ לקנות תחפושות חודשיים מראש, וגם חודש לא. וגם קצת מיותר בעיני לקנות כל שנה איזה משהו מפונפן אחר במחיר מופלץ. בנוסף, אין לי שום בעיה שבעולם להלביש לילדיי תחפושת יד שניה (כמובן בתנאי שהיא במצב טוב ונראית יפה).
    בקיצור - כל שגעת התחפושות לילדים לקראת פורים היא מאד מיותרת בעיני.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• ????? ????

]
  • איזה מחירים הזויים!!!

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אוי הסימני שאלה
    בקיצור מחירי

]
  • רינת! דילגת על העיקר!!!!
    את ה
  • באמת מוגזם!
    יש בסטוק מקס מחירים סבבה.... וגם תחפושות יפות
  • לרעי הזמנתי מהאיביי...
    תחפושת של אופנוען
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה