היא התחילה לצום. מה אני עושה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.
    עוברת עליי תקופה מטורפת. היום התחלתי לעבוד ואופק נכנסה לגן פרטי לחצי יום.. כבר מראשון שעבר התחלנו את ההסתגלות בגן והיה לה מאוד קשה לי, אין לתאר. אני שבורה. עד עכשיו הייתה איתי בבית ואם היינו יכולים כלכלית הייתי משאירה לפחות עד גיל שנתיים!!!

חוץ מזה שאני ממש שבורה ובוכה דבר חדש ונורא!!!! היא הפסיקה לאכול ומיום ליום זה גרוע יותר!!!!!

היום בבוקר אכלה בקושי 100 מ"ל מטרנה,בשבע בבוקר.. וכל היום בגן לא הייתה מוכנה לגעת בשום דבר לא ארוחת בוקר ולא צהריים. הבאתי אותה הבייתה אחריי שישנה צהריים נתתי אוכל ובקושי אכלה 2 כפיות וזהו!!! אחרי 8 שעות שלא אכלה כלום!!!

אז ככה אמרו לי בגן שתהיה ירידה בתיאבון ( וגם ככה היא אוכלת כמו ציפור
11 תגובות
עמוד 1
  • עוד משהו ששכחתי.. אתמול בקושי אכלה כמה פירורים. בערב לפני השינה שתתה 40 מ"ל מטרנה!!!! זה השיא !!!!

• זה ממש טבעי...
    הרבה פעמים שילדים עוברים שינויים קורים שני דברים הם מפספסים ואוכלים לא משהו
    תמשיכי להציע
    לפנק בדברים שהיא אוהבת
    להכין יחד איתה
    ובלי לחץ
    היא מרגישה אותך

• מצטרפת למה שגלי רשמה:)
  • כמו שגלי אמרה, קודם כל בלי לחץ - כי ילדים מרגישים כשנהיה קונפליקט סביב נושא האוכל
    שנית תמשיכי להציע לה כל כמה זמן, גם אם היא תאכל כמה פירורים בכל פעם, העיקר שתאכל
    והסתגלות לשינויים באמת יכולה לגרום לירידה בתיאבון... זה המקום שלך ושל בעלך לשדר לה רוגע, שהכל בסדר
    היא תסתגל ואני מאמינה שהכל יהיה בסדר, היא תראה שילדים אחרים אוכלים בתיאבון בגן ובסופו של דבר תתחיל לחקות אותם 555

• [/center]
  • בנות אתן מקסימות :-)

אני באמת מנסה לתת לה מה שהיא הכי אוהבת אבל עדיין היא לא ממש מתלהבת.

אני ממש מקווה שזה יעבור מהר כי אני לא יכולה לראות אותה ככה.

עצוב לי שהיא סובלת בגלל שהכנסתי אותה לגן! במקום להיות עם אמא שלה!!
  • אני בטוחה שזה יעבור,
    כמו שאמרו זה משהו שמצפים לו...פשוט אצלך יותר רואים את זה בגלל הכמויות.
    וזה יסתדר בחזרה כמו אצל כולם.
    אני חושבת שצריך להמשיך להקפיד על זמני ארוחות ברורים, ובלי כאילו ה"פריבילגיה"
    של ילד שלא מרבה לאכול ואז מביאים ומציעים לו אוכל 24\7 . כי אז אוכל נהייה דבר מציק.
  • גלי הוציאה לי את המילים מהמקלדת

• אני לא יודעת לייעץ לך בנוגע לאוכל...

אבל:

"עצוב לי שהיא סובלת בגלל שהכנסתי אותה לגן! במקום להיות עם אמא שלה!!
    במציאות של היום אין לנו הרבה ברירה
    מה עדיף?
    להיות איתה בבית ולהילחם על האפשרות לקנות לה מטרנה
    תאמיני לי שאת ושה את הכי טוב עבורה כרגע בזה שאת עובדת והיא בגן
    אני מניחה שזה פשוט לוקח זמן
    בכל מקרה
    מלא

• מיצי חחחחחח אולי הזווית שישבת הייתה לא טובה.
    ישבנו נורא רחוק... :-(

מיה, כמובן צודקת ברור שאני לא רוצה להילחם על כל שקל בגלל זה יצאתי לעבוד אבל קשה לי לקבל שהיא לא איתי...בקרוב אני אתרגל..

מימילנד, אני מנסה לתת לה כל מה שהיא רוצה ולעולם לא מכריחה... אבל אוכל היא לא רוצה. רק אותי.

• זה טבעי לחלוטין שבשינויים גם היא תשתנה...
    גם ניצן עשתה שביתת רעב בשבועיים הראשונים אחרי שנכנסה לגן, והיא היתה בת שנתיים וחצי...
    תמשיכי להציע לה, אל תתייאשי

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה