היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב בנות קודם כל מצטערת שלא ממש יצא לי להכנס ולהגיב בשבוע האחרון.. החלטתי להכנס ולשתף בקטנה במה שעובר עליי , לצערי בלי לפרט יותר מדי בגלל כל מיני נסיבות.. אז ככה היה השבוע שלי.. ביום שבת לפני שבוע הפכתי לאם חד הורית :/ לא יכולה לפרט את הסיבות , מי שיודעת יודעת..בעלי ואני לא נוכל להיות ביחד בשנה שנתיים הקרובות , הוא גם לא יוכל להיות עם הילד בכלל בשום צורה מסיבות מסויימות ולאו דווקא גירושים או משהו כזה , כיוון אחר לגמרי..בהמשך זה אמור להסתדר. ביום ראשון הייתי צריכה להלחם עם אבא של בעלי שיביא לי את המשכורת שלי בכל הכוח.. הוא כל פעם דוחה אותי ואני באיחור נוראי לגן ולהמון דברים נוספים..עד עכשיו הוא עוד לא שילם לי את הכסף שמגיע לי..ביום חמישי אמא שלי התעלפה בבית שלה לבד ופתחה את הגבה והראש..היא הצליחה להתקשר אליי ואני הזמנתי אמבולנס וטסתי למיון..היא איבדה את הזיכרון לטווח קצר ואפשר להגיד שאלה היו השעות הכי קשות בחיים שלי עד שהיא חזרה לעצמה (555) עכשיו בלי עין הרע היא איתי ובסדר גמור ברוך השם ואני מפנקת אותה ואת הקטנציק שלי..וזהו.מאוד קשה לי.אני אכולת פחדים חרדות עצבות געגועים דאגות הכל מתערבב..מקווה שבקרוב הכל יסתדר ויחזור למסלול ..
25 תגובות
עמוד 1
טלי אני מקווה שהתקופה הלא פשוטה הזאת בכלל תעבור מהר ותשכחו מזה..
מאמוש אני בשוק שלחתי לך הודעה מקווה שתעני לי [/center]
תודה בנות .. יוליה קלעת בול!!! ענבלי החלפתי טלפון , את בפייסבוק שאשלח לך את המספר החדש?
תהיי חזקה
שולחת לך המון
מאמי שלי, אני משערת מאלו נסיבות בגלל מה שדיברנו אני מחזקת אותך אוהבת אותך ומעריצה אותך! אני תמיד פה בשבילך!!!
מאחלת לך שתבוא עליכם תקופה טובה של שקט ושלווה מגיע לך להיות מאושרת!
המון המון חיבוקים וחיזוקים
מצטערת לשמוע
יקירתי לא יודעת מה הסיבות אך ברור שהתקופה שאת עוברת לא קלה מחבקת אותך חזקה ואין לי ספק שאת תהיי חזקה ותתגברי ותתמודי איתה בצורה הטובה ביותר שולחת לך מליון חיבוקים
בס״ד
מאמי שלחי לי דחוף הודעה בוואלה אף אין לי מספרים...
נשמה. כאב לי מאוד לקרוא את הדברים
מנסה להשיג אותך בפייס...
אהבת חיי בתור מישהי שמעודכנת ממך על אירוע שקורה,אני יודעת שעוברת עליך תקופה כל כך קשה אבל עליל לזכור שמה שלא הורג מחשל..וכך להמשיך ולשאוב כוחות מהמשפט הזה.את חזקה ומיוחדת ותיברי את זה כמו גדולה ורק תצמחי מזה. אני תמיד כאן ואת יודעת המשיכי להיעזר בי שולחת לך מיליון
מאמי המון
אתן הנסיכות שלי ואני אוהבת אתכן תודה תודה תודה
יפה שלי אז אני יודעת על מה מדובר מה שסיפרת לי.. עוברת עלייך תקופה כל כך קשה
והחלמה מהירה לאמא!
תהיי חזקה ומאמינה שיהיה בסדר. אנחנו פה בשבילך כדי לשמוע, לייעץ ואפילו לנסות לעזור. תחייכי ותהיי הכי רגועה שבעולם בשביל ליעדי שלך. הוא מרגיש את אמא שלו.
מתוקות שלי ...המון תודה ... מזל שיש לי אותכן! ומיצוש העלית לי חיוך זה כזה מתוק!!
מקווה שתעבור מהר התקופה הבעעעעע הזאת!
תהיי חזקה!!!!!!
את נסיכה אמיתית, את אמיצה, אמא נפלאה ויש בך את השמחת חיים שצריך כדי לשרוד בתקופות קשות כמו זאת.
מאמי שולחת לך מלא מלא מלא
אוי ואבוייייי!!
החלמה מהירה לאמא שלך ומקווה שהכל יסתדר עם הבעל פייס: ortal_hori