היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני רק מהמתחילות את התהליך קוראת ומפנימה הכל מהכל כל כך יפה איך שאתן מחזקות אחת את השניה! בכל מקרה, את הוסת האחרונה קיבלתי ב-13/1 ואז הגניקולוג אמר לי ליספור 13 ימים ואז לקיים יחסי מין (שיום הביוץ יהיה ה-25/1). שכבתי עם בן זוגי ב-22, 25, 26. במשך יומיים יש לי כאבי בטן תחתונה, בטן נפוחה וכולי מהפעם הקודמת (לפני חודש בדיוק) חוויתי אותה תחושה בידיוק והרופא אמר שאני בדיוק מבייצת. היום (27) הייתה לי הפרשה דמוית נזלת ולפי מה שקראתי זו ההפרשה שמאותתת שאני הכי פוריה ושהכי כדאי לקיים יחסים....אבל אבוי--אין באפשרותינו לקיים יחסים היום או מחר בגלל עבודה וכו׳! מה שאני מנסה לשאול....האם השלוש פעמים הללו מספיקות? או שהכי מומלץ ביום הביוץ עצמו חשוב לי לציין שעד כה (בלי גלולות וגם בלי המחזור שלי סדיר ואפילו מאוד -28 ימים) תודה לעונות...
5 תגובות
עמוד 1
היי לפי מה שאני יודעת הזרע יכול לשרוד בגוף עד 72 שעות אז אני מחזיקה לך אצבעות והלוואי ותבשרי לנו שנקלטת ושיהיה בהצלחה
היי
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה ;)
במידה והזרע תקין הוא נישאר בגוף של האישה 72 שעות ולכן הכול עוד פתוח !
בהצלחה
תודה בנות כרגע אני חווה דמוי-הריון בחילות כאלה..כמובן שזה לא הגיוני שקורה משהו עדיין... מהביוץ הקודם חוויתי אותן תחושות בדיוק וזה היה לי מוזר אבל עכשיו אני מבינה שבטן נפוחה וכאב בבטן התחתונה ובמיוחד בצד שמאל בשיא הביוץ זה חלק מהעניין.
מאחלת גם בהתלחה לכל אותן בנות שמאוד רוצות בהריון המיוחל ! בינתיים חוויתי רק ״אכזבה״ אחת מאז הניסיון הראשון...
תודה!
מחזיקה לך אצבעות !!
אמן שתבשרי לכולנו הריון בעוד כשבוע שהכל יהיה ברור יותר.
והכאבים הגיוניים מין דקירות קטנות בבטן התחתונה ככה גם אצלי זה בביוץ.