היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם זה נכון להתנהג עם הילד בתקיפות ליד אנשים? בתקופה האחרונה יצא כמה פעמים שכעסתי על נהוראי או שאמרתי לו אסור! ליד אנשים. אני מדברת על העובדה שהוא מרים עלינו יד ולא מקובל עליי אז בפעם הראשונה לא רציתי לבייש והסתפקתי ב"אסור" אבל בגלל שאנחנו אצל ההורים ותמיד יש אנשים, הוא תפס על זה טרמפ נהנה מצומת הלב השלילית ועושה דווקא.
היום משך בשיער של אחי פעם ראשונה אמרתי לו "לא, נהוראי, תעזוב את אפיק" והוא מושך חזק יותר. קמתי והפרדתי. אמרתי לו שזה לא נעים ואמא לא מסכימה. אחרי שניה שוב מושך, חזק ממש, בכוונה, ברור לי. אז הפעם תפסתי לו את היד ויישרתי מבט רציני לעיניים "אמרתי אסור!" הוא הסתכל על אחותי ואמא שלי, התיישב בנעלבות ובכה... כאב לי הלב. אולי זה לא בסדר שהוא מתבייש ככה ליד אנשים? אולי זה מוריד לו את הביטחון?
זה גם מרגיז אותי, שתמיד מתערבים בקטע הזה שאני אוסרת משהו במיוחד שאנחנו עיקביים כבר תקופה אז מחבקים או ניגשים שהוא עושה סצנות של בכי הורסים הכל. זה כ"כ קשה לא להיות בבית שלך
8 תגובות
עמוד 1
את לא עושה טעות!!! ככה צריך והוא ילד חכם הוא יודע את מי לסובב סביב האצבע הקטנה שלו ...אל פחד את לא מביישת אותו את מלמדת ומחנכת אותו להתנהג
ראשית בנוגע לבייש אותו בפני אחרים \ במצב הזה לא הייתי אומרת כי זאת אמא שלך ואחותך נשים שהוא חיי איתן ביום יום ולהיפך הייתי אומרת שאולי גם זה סוג של רצון בתשומת לב לשחק נעלב ובוכה ליד אמא שלך ואחותך כי הוא יודע שמהן יקבל חיבוק ורחמים אני בעד כן לחנן את הילד והלעמיד על מקומו במצבים כגון אלה אם לא תעשי זאת אז מחר יעשה דברים גרועים יותר[ וכן זה מאוד לא קל לא להיות בבית שלך מאחלת לך שבקרוב תחזרי לפינה שלך לשקט שלך ולכל המשתמשע מכך אין כמו הבית והפינה השקטה עם הבעל והילדים ויהי מה
זה לא נקרא לבייש בעיניי, זה נקרא להציב גבולות וכל הכבוד שאת עושה את זה. הסיבה היחידה שהוא בכה זה כי הוא ילד נבון והוא עשה 1+1 והבין שבכי עובד עליהן אז הוא מנצל וינצל את זה עד תום, זה חלק מבדיקת הגבולות, מה מותר ועם מי. תמשיכי להיות עקבית ואל תשברי מול הבכי, יש דברים שהוא צריך לדעת שזה אסור, נקודה.
זה בסדר גמור כי בדרך כלל הילדים עושים דברים שהם אסורים ליד אנשים והוא צריך לדעת שיש לו גבולות גם ליד אנשים פעם פעמיים תעירי ואפילו תעמידי אם צריך ליד אנשים והוא יותר לא יעשה שלא יהיו לך יסורי מצפון זה בסך הכל החינוך של הילד כי כמו שאמרו אם לא תציבי גבולות היום מחר יעשה דבר יותר גרוע
ככה את צריכה להמשיך אם תתנהגי פעם ככה ופעם ככה את תבלבחי את הילד שימי זין אם אנשים פותחים עיניים וילד שמעירים לו בצורה בוגרת לא נגרם לו נזק לביטחון העצמי כמובן שכמו שאת מעירה אם הוא עושה דבר טוב תשבחי מאוד והרבה
הוא לא התבייש!!!!!!!!!! בכלל לא! זה לא להתבייש. הוא זכר פעם אחת שליד אנשים אפשר הכל, להרביץ למשוך להציק, כי אמא מתביישת מאנשים משום מה, אז הוא בדק את זה שוב, ברגע שראה ש-אוי רגע למה לא עובד פתאום, אז נכנס לבאסה. לא צריך לכאוב לך הלב מהבאסת שתי שניות הזאת. אבל את יכולה לצמצם אותה לגמריי! פשוט תהיי תקיפה אצל אנשים, ואז זה לא יפתיע אותו, והוא לא יתבאס.
אני לא חושבת שאפיק תתנגד שאת "מצילה" אותה או כל אחד שהוא אלים כלפיו. ואם הוא אלים כלפיכם אז מה יש להתערב פה בכלל...
לגבי זה שהם מתערבים על אסורים אחרים, נגיד בממתקים וכאלה, אז זה כמובן צריכה להיות שיחה מראש שהאסור שלכם קדוש, וכל מה שהם יכולים להגיד זה "אמא שלך לא מרשה" (זה לא מוציא אותך מרשעת, זה מוציא את המילה שלך בעלת מעמד) אבל אם את יודעת ששיחה כזאת לא תביא לשום דבר, במיוחד לא מהסבתא
תודה בנות
לדעתי את עושה נכון גם אם זה ליד אנשים חינוך זה חינוך וזה משפיע על כל החיים אחר כך הוא צריך לדעת מה הגבולות איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.