מוצץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אלין שלי בת 4 ועדיין לוקחת מוצץ
    אומנם לא כשהיא בגן אבל איך שהיא חוזרת מהגן זה קודם כל למוצץ
    זה מוציא אותי מדעתי
    לפני שנכנסתי להריון של אמה היתה תקופה שהיא היתה בלי מוצץ ומוצץ רק בשינה
    אבל כשניכנסתי להריון היא הרגישה מין צורך כזה לחזור שוב וממש היתה סובלת בלי
    אז נורא ריחמתי ואמרתי שזה בטח מההריון ועוד מעט תולד אחות חדשה ובדיוק התחילה גן חדש
    ונורא ריחמתי
    אבל עכשיו היא ילדה גדולה אז התייעצתי עם הרופאת ילדים שאמרה שלא להוציא בכח רק כשהילדה תחליט
    הלכתי לרופאת שיניים שבדקה ואמרה אותו דבר שאם אני אוציא בכח היא תכניס אצבע וזה גרוע פי מיליון ממוצץ ופשוט לזרום איתה
    אבל כשאני יוצאת איתה אז אנשים לא מפסיקים ילדה כזו גדולה עם מוצץ
    יש פה אמהות שהילדים לקחו מוצץ גם בגיל כזה
    ומה אפשר לעשות כדי להוציא לה אותו

7 תגובות
עמוד 1
  • עידו שלי הוא ילד דעתן מאד.
    הוא בן 3 ו-7 חודשים. וגם, אנשים היו מעירים לו שהוא כבר גדול ולא צריך מוצץ. זרמתי איתו. אחר כך הוא היה עם המוצץ רק בבית מול הטלויזיה או בשינה.
    גמלתי אותו לפני 3 ימים. האמת, לא חשבתי שזה יהיה יותר קל.
    פשוט נתתי לו להחליט בעצמו.
    ביום חמישי לפני שבוע וחצי - שאלתי אותו באוטו: "עידו, אתה כבר גדול, מתי אתה רוצה לזרוק את המוצץ?"
    עידו: "מחר".
    למחרת, אחרי הגן, אני: "עידו, אתה זוכר שאתמול דיברנו על המוצץ ואמרת שמחר תזרוק אותו? אז זה היום".
    במיידי, הלך ואסף את כל המוצצים שלו, לקחתי שקית של סנדוויצ'ים והוא שם את כל המוצצים בשקית ותוך כדי מילות פרידה שלו למוצצים ש"אני גדול, אני לא צריך מוצץ", לקח את השקית וזרק אותה לפח.
    לא ביקש במהלך כל אותו יום מוצץ.
    למחרת בבוקר, גילינו אותו עם מוצץ בפה, שבטעות נשאר בשידה שלו והוא מצא בבוקר, אז הכניס לפה. הזכרתי לו מה קרה אתמול ושוב חזר על אותה סצנה של הפרידה.
    באותו ערב ביקש כרגיל מוצץ והזכרנו לו שבגלל שהוא גדול, הוא זרק את כל המוצצים וזהו. מאז, לא מדבר על זה.
    ביום ראשון בצהרון, המטפלת סיפרה לי שכל אמא שנכנסה לקחת את הילד שלה, עידו סיפר לה בגאווה שהוא זרק את המוצץ כי הוא כבר גדול.
    ביום רביעי האחרון, כמעט שבוע אחרי הגמילה, נערכה לו מסיבת פרידה מהמוצץ.
    לא יודעת מה יהיה כשהתינוק בע"ה יוולד, לא שוללת אפשרות של רגרסיה ורצון של עידו לחזור למוצץ.

מאחלת לך שגם עם אלין זה יהיה כל כך קל.

סליחה על החפירה.
  • מאמי תודה לך
    תאמיני לי כמה פעמים היא אמרה לי היום נזרוק ואת לא מבינה היא פשוט מכורה
    מקווה שאם הזמן תבין לבד שכבר גדולה ותזרוק לבד
    שוב תודה

• בדיוק. תזרמי איתה.
    מה שאנשים אומרים... שיקפצו.

אגלה לך סוד - ישנתי עם מוצץ עד גיל 6. ברוך ה' השיניים שלי ישרות. ובאמת אם זה מוצץ או אצבע, אז ברור שעדיף מוצץ.
  • תודה אהובה

• אין לי מה לכתוב בנושא, כי הבת שלי עוד קטנה וטרם התנסנתי בעניין..
    רק שאישית, אני לא רוצה להגיע למצב כזה שהיא תהיה עם מוצץ עד גיל גדול, אז פשוט אני לא מחליפה לה שלבים. היא עדיין עם שלב 1 וברגע שזה יהיה לה קטן מידי, נעיף אותו ביחד. מקווה שזה פתרון טוב כדי לגמול אותה מהר מזה.

• מאמי גם אלין עם שלב אחד אף פעם לא החלפתי פיטמה ליותר גדולה
    וזה לא מונע ממנה להתענג עליו

• אוריקי היה עם אצבע, ואני בכוח דחפתי לו מוצץ.
    הצלחתי לקראת גיל שנתיים לגמול אותו מאצבע אבל הוא היה מכור למוצץ
    כשראיתי שזה לא משהו שחשוב לו יותר מדיי, ואם הוא שוכח הוא מתפקד יפה מאד בלעדיו אז תפסתי הזדמנות ---> הוא זרק את המוצץ של אמילי על הרצפה, ואמרתי לו שאם הוא לא מרים אותו אז אני לוקחת את שלו. הוא כמובן לא הרים ואני לקחתי את שלו. זה עבר בשקט מופתי ובקלות

ובקיצר, תנסי למצוא הזדמנויות כאלו
    או להסביר לה שמוצצי זה של קטנים והיא כבר בוגרת אז אולי נתרום אותו לפח/לבובה/ לפרח.......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה