כותבת לכן בדמעות של כאב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות..
    אני כותבת לכן את ההודעה וליבי מרוסק..
    כידוע לרובכן אני נשואה כבר שנתיים וקצת...מתוכם אנו מנסים להיכנס להריון כמעט שנתיים...ללא הצלחה..
    לאחר ארבעה חודשים אני ואחותי היקרה התחלנו את הנסיון יחד להיכנס להריון..שתינו היינו יחד בפורום הזה...ב2011...כעבור שלושה חודשים היא נקלטה להריון..ואני? המשכי בנסיונות עם אמונה שלמה שזה יגיע בקרוב..
    באותו החודש אחותי היקרה מס 2 ברוך ה נכנסה להריון..כ"כ שמחתי בשבילם!!!אך כ"כ רציתי גם!!

כעבור תשעה חודשים שתיהן היו כבר עם תינוקות מקסימים!!!! מהממים בלי עין רעה!! אחת עם בן והשניה עם בת...

כעבור חודש מהלידה שלהן...אחותי היקרה מס' 3 הודיעה שהיא בהריון...ואני?!?! עדיין תקועה עם הנסיונות הכושלים להיכנס להריון...לא מבינה מדוע זה לא קורה לי!!! מתי זה יבוא לנו גם!!!

כעבור תשעה חודשים גם היא ילדה בת מהממת.....

בזמן הזה כבר התחלנו לברר מה איתנו..בדיקות צילמי רחם..בדיקות דם ומעקב זקיקים..מתוכם הבנו שיש בעיה...אצל הנסיך שלי..3 אחוז תאים תקינים..ואני?!?! נשברתי!!! למה זה קורה לנו?!? כל האמונה שזה יגיע נעלמה כלא הייתה!! שבורים ומרוסקים המשכנו לנסות...טיפולי יקקלומין(שלושה סבבים) ללא תוצאות.....

לפני שלושה חודשים..חברתי היקרה שהיא ואני נסינו יחד להילקט להריון נקלטה גם היא...ואני...אותו סיפור ישן...עדיין מתאכזבת מבדיקות בטא שליליות..וממראנ המכשפה שנוקשת בדלת בדיוק בזמנה.. לא נותנת לי אפילו אפשרות לחלום על האפשרות של הריון.....

היום.....
    היום אחותי היקרה מס. 2 הודיעה לי שהיא בהריון!!!
    לא תאמינו כמה שמחתי!! בכל ליבי!!!!! בכל נשמתי!!!!
    לאחר כמה דק הבנתי את הבשורה!! כל אחיותי כבר עברו הריונות וחוות הריון בשנית!!! אבל אני!! למה אני לא!!!!! מה עשינו לא נכון!!! למה אני תמיד מקבלת תוצאה שלילית!! למה אני אף עם לא חוויתי פרפרים בבטןלמה לא ראיתי לעולם שני פסים בבדיקת הריון...לא חוויתי בעיטות....לא חוויתי לידה...לא חוויתי עדיין מה זה להיות אמא...

אני כ"כ רוצה!!! לא מפסיקה להתפלל!! ביום ובלילה בכל שעות היממה..כל דקה!!!!

מספיק!!!
    עוד תוצאה אחת שלילית!!! ואין לי תקווה יותר!!

אני כ"כ כואבת!! מיואשת!! גמורה נפשית!!!
    מה אעשה?!?!.מה??!!!

אבא תעזור לי!!!! בבקשה תושיע אותי!! בבקשה!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
16 תגובות
עמוד 1
  • אויש מתוקה..אני כל כך כל כך מבינה אותך..היו רגעים שהרגשתי שאת כובת מגרוני.
    אני היום אמא לילדה בת שלוש וחצי ולפני ההריון חוויתי המון קשיים עד להריון המיוחל לקח שנתיים מהחתונה...אנחנו מנסים עכשיו שוב ולצערי יש מכשולים לא פשוטים לי בדרך...אין לי אחיות אבל גיסתי ילדה לפני חודש ועכשיו עוד גיסה בהריון ואני מרגישה אני פשוט נישארת מאחור.
    חשוב לי להבהיר שאני מאושרת בשבילן אבל זה קשה. לכן אני מבינה את הקושי שלך.אבל האם מותר לנו להתייאש? להרים ידיים? מה פתאום!!!!!!!!!!!
    את תיראי זה יגיע! וכשזה יגיע האושר המטורף שיעטוף אותך יגרום לך להבין ולהודות לה' על כל טיפת דימעה שהזלת.
    תיהי חזקה בעיקר בעיקר לא להתייאש

יש לך פסוק חזק בחתימה שלך...תתעודדי יהיה בסדר בעז"ה!

רבקה
  • היי,
    אני לא יודעת באיזה שלב את כרגע, אם התחלתם טיפולים או לא...
    אבל מהניסיון שלי, ויש לי ניסיון, אל תחכו אם יש בעיה של מורפולוגיה 3%!!!
    גם אני עברתי את הסרט הזה של הבדיקות, זריקות, כדורים וכו'....
    אני פוליציסטית ובעלי עם מורפולוגיה 2% וחיכיתי לרגע שיעבירו אותנו להפריות,
    לא רציתי לבזבז שניה אחת על כדורים והזרעות כי זה סתם חרטא אחת גדולה לדעתי..
    ובאמת בסוף עברנו להפריות והיום יש לנו נסיכה בת 4 חודשים 5555
    אני קוראת ומרגישה מתוך המילים שלך כמה שאת רוצה את זה..
    אל תחכי ותעשי את מה שצריך בשביל להשיג את ההריון המיוחל
    כי לא משנה הדרך אלא המטרה...
    זה יקרה עם טיפול מתאים, אני מבטיחה לך!!!
    וברגע שזה יקרה את תשכחי מכל התקופה הקשה הזאת...
    שולחת לך מלא
    תתעודדי וקחי את העניין בידיים שלך ותאמיני שזה יקרה!!!!!

• ואו קראתי את ההודעה שלך וממש התרסקתי אני לא יודעת מה אני הייתי עושה במקומך..זה מאוד קשה עם כל השמחה שהקרובות שלך מצליחות להיקלט להריון זה מאוד קשה גם לי היה קשה שאחרי החתונה שלי במקום שאני יכנס להריון גיסתי נכנסה וכל הזמן היו משווים אותי לגיסות השנייות שציק צק נכנסו להריון אני מאוד מכירה את רגעי המשבר האלה אבל מה אני לידך..זה כלום
    אני לעולם לא אוכל להבין את כאבך אבל אני יכולה לשלוח לך מליון

• אוי בובה - קשה לקרוא מה שכתבת!!!! מרגישים שהכול מגיע מהלב ..אני יגיד לך
    שאני מבינה אותך .... גם אצלי במשפחה כול אלו שהתחתנו יחד איתי חודש לפני חודש אחרי 4 כאלו היום כבר אחרי לידה!
    ואני?! נשארתי מאחורה! ואני כול פעם שואלת את עצמי מתי?! למה דווקא אני נפלתי לסטטיסטיקה המעצבנת הזו! למה זה לא הולך בקלות ..???

אבל אני מאמינה בכול הלב שהכול זה מלמעלה ....

אני רוצה להגיד לך שאני הכייי בדעה של נושנוש אין סיבה להיתמהמה עם הזרעות בזמן שהמצב זרע לא טוב!! אני הבנתי שהדרך ממש לא חשובה לי ובגלל זה למרות כול הפחד והחששות והכוללל החלטתי כמו גיבורה לעלות כיתה להפריות אחרי הזרעה אחת בלבד!
  • מתוקה שלי אני קוראת את מילים שלך ובוכה ביחד איתך , מבינה ומזדהה איתך ,אבל בכל זאת תשדלי ליהות חזקה , אל תסתכלי על אחרות (אני בעצמי ככה - אני יודעת שזה קשה מאד ) אבל אל תרימי ידיים , תמשיכי בעזרת השם זה יגיע גם אליך ולכולנו , אוהבת ושולחת לך מלא חיבוקים
  • בננות אין עליכן מקסימות שלי .
    אני החודש עברתי הזרעה עם זריקות..וכמו בכל חודש יש לי כאבי מחזור ממש לפני המחזור..ופצעו מצעבן שגודל על השפה ...אני באמת כבר לא יוגעת אם לההאמין לשיטה הזו!!! לא מצאתי בת אחת שנקלטה מההזרעותהאלה..ואם כן זה היה הריון כימי או שנפל...

הרופא שלנו לא יעביר אותנו להפריה אחרי הזרעה אחת...במיוחד בגלל שהרכיוז של בעלי גבוהה...אבל אולי בכל זאת שווה לשאול!!?

אין לי כוח לחודש נוסף כזה של זריקות והתנפחויות!! אין!!! מאיפה שואבים כוחות!!!
    אני מודה לכולכן על המענה ומקווה שוב שבע"הי נתבשר כולנו בבשורות טובות!!!! ומשמחות!!! ושנזכה לפרי בטן עוד החודש הזה!!! בלי מכשולים בדרך!!!! אמן שאבא שבשמיים יגשים את חלומנו !!!! אמן!!!!!!!
  • אני לא ממש מבינה בטיפולי פוריות אבל אם את אומרת באמת שזה לא עוזר אז למה שלא תנסי דרך אחת נשמה?

• בס"ד

מצפים לבואך אני קוראת את מה שכתבת ונזכרת כמה שנים אחורה
    אני רוצה לחזק אותך ולומר לך שלקח לי 4 וחצי שנים עד שקיבלתי את המתנה הכי יפה מבורא עולם בני בכורי , וגם אני התחתנתי ראשונה וכולם ילדו פעם ופעמיים ואני מבינה את מה שאת מרגישה ותאמיני לי באיזה שהוא שלב זה פשוט גרם לי להתפלל יותר חזק
    כמובן עשיתי השתדלות רוחנית כל הזמן וגם רפואית בבן שלי , כמו שאת רואה עכשיו זה הריון שני שלי תודה לאל וזה ממש נס ,כל הריון הוא נס!! אבל תאמיני מאמי שבורא עולם צריך להוריד נשמה לעולם ,היא תרד ויהי מה ,איך אמרה לי חברה פעם שהקדוש ברוך הוא רוצה גם מטאטא יורה , ולה יש שחלות סתומות ,חצוצרות סתומות, והזרע של בעלה על הפנים, יש לה 4 ילדים כולם טבעי כל הריון שלה הרופאים תופסים את הראש !!הרבה תפילה מהלב שלך ,במילים שלך ,תבכי שאת מדליקה נרות שבת ותבקשי אבל רק בנרות אח"כ לא לבכות אני מאמינה באמונה שלימה שה' ימלא את בטנך בזרע של קיימא במהרה ותבשרי לנו בשורות טובות

• אביה אהובה שלי, אני קוראת את ההודעה שלך ובוכה איתך.
    מאמינה באמונה שלמה שהקב"ה יזכה אותך לחבק תינוק קטן משלך. תינוקי שימלא את חייכם באושר עילאי.
    מבינה כ"כ את השמחה והכאב יחד, יודעת כמה זה קשה!
    קבלי מלא אהבה והערצה!
    את גיבורה! והבייביז שלך יגיעו!
    תמשיכי להאמין ואל תאבדי תקווה, כ"כ רוצה לשמוע שההזרעה עברה בהצלחה!
    מחזיקה לך מליוני אצבעות.
    אוהבת מלא.
    תהיי חזקה גיבורה שלי.
  • בובה תעדכני מה קורה ?..
  • חמודה!!!! אני מאחלת לך שבעזרת השם תיקלטי להיריון עוד החודש!!!!! ושהאושר יחליף את הכאב במהרה!!!!

כל כך מבינה אותך!! אני יושבת בחדר עם עוד שתי בנות שבהיריון:
    האחת, לא נשואה בכלל ונכנסה להיריון בטעות!!
    והשניה נשואה אך רצתה לחזור לקחת גלולות (כבר הייתה לה חפיסה בתיק!!) ומאז שגילתה ועד היום לא מפסיקה לבכות על "מר גורלה" ושאלוהים צוחק עליה.... רצתי לשירותים ולא הפסקתי לבכות
    מאותו הרגע כל כך קשה לי להגיע לעבודה לשבת איתן כל היום ולשמוע אותן מדברות על זה!! אני לא יכולה לסבול יותר מהבכיינות "לא רציתי בכלל" "אלוהים צוחק עליי", "למה זה קורה לי" בא לי פשוט לצעוק!!
  • אוייי אין לךךך מושג כמה אני מבינה אותך!!! הכי בעולםםםםם!
    זה קשה לראות שכולן סביבך בהריון ורק לך זה לא קורה.
    אני רוצה לחזק אותךך ולהגיד לך שאני ניסתי שנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה בעוד שכל העולם בהריוןןן ואני מתתי מקנאה לא הבנתי למה זה קורה לי מה פגום אצלי. לבעלי יש מורפולוגיה 3% גם הרופא הפנה אותי להזרעות עשינו 5 וכלום. אפילו הריון כימי לא! היתי מיואשת בלי כוחות ניתקתי קשר מכולן בכיתי מלא . הרופא הפנה אותי לivf ווכעבור שנתיים היום בחודש שלישי!
    טיפה סבלנות מאמי וזה בטוח יגיע אליךךךך. אני אישית לא מאמינה בהזרעות רק בivf זה פותר את כל הבעיות שמים לך עובר ברחם וכל מה שצריך זה רק להשתרש! בדרך כלל שיש מורפולוגיה נמוכה קשה לזרע לחדור לביצית כי רובם לא תקינים , בivf עוקפים את הבעיה ולוקחים זרעון תקין!
    יקירה לא להתייאש אני יודעת כמה זה קשה אבל בקרוב החיוך יחזור לפניייך:) 
  • בנות תודה על העידוד!!! שנזכה לישועות בקרוב!!
    טליה!! כ"כ שמחה בשבילך שזה הצליח שתזכי להריון פורה ומהממם שב"הי תצאו בידיים מלאות!!!אמן!!!
    עדכון לגביי..
    כהרגלו.ביום ה29 קמתי בבוקר לשירותים ו....קיבלתי....

מיואשת הזכרתי?!?!

בא לי לקפוץ מאיזה גשר!! להפסיק את הדמעות האלה !! די!!!!!!! אין לי כוחות יותר!!!!!!!
    עוד חודש של זריקות?!?! למה !!!!!!???!?! בשביל שאתבאס שוב?!?!!!!!!נגמרת לי האמונה ..התקוו
    ה...זה מתחיל להיות מסוכן...

מפה נראה לי שאני לוקחת פסק זמן מעצמי...אני מרגישה גמורה נפשית..

מצטערת אם לא תראו אותי פה בזמן הקרוב...חייבת להתנתק מכל זה... ממש קשה לי....

אוהבת אתכן....ותודה על הכל...

-אני-
  • אוי נשמה מיצטערת לשמוע
    אבל אל תתייאשי
    אולי תדברי עם הרופא על אפשרות לivf???
  • אמאל׳ה, אביו׳שה. שברת את ליבי לרסיסים קטנטנים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה