היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה נראה לי ממש מוקדם אבל כבר היו דברים מעולם... יש מצב שכבר יצאה לי הבטן? אני יודעת שבהריון שלישי ( אצלי כבר רביעי) הבטן יוצאת מוקדם אבל זה כבר מוגזם. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
12 תגובות
עמוד 1
את לא מדמיינת! אצלי בהריון שני וגם בנוכחי הבטן יצאה כבר בשבוע 8 ונשאלתי אם אני בהריון, הריון ראשון עד שבוע 20 אף אחד לא ידע , אבל הבאים אחריו ממש אי אפשר היה להסתיר....
גזים, ומתנפח מהורמונים גם...
אצלי אחכ זה חזר לעצמו... עד שיצא הדבר האמיתי
זהו זכרתי שיש כאן בנות שרשמו בעבר שיצאה להן הבטן מוקדם אבל לא זכרתי שזה כל כך מוקדם. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
בהמשך למה שמיצי רשמה זה לא בטן של ההריון, הרחם יוצא מגבולות האגן סביב השבוע 12. מה שיש עכשיו זו בטן נפוחה כתוצאה מההורמונים של ההריון. מע העיכול מתנפחת בגלל ההורמונים וגורמת לבטן, היא תרד סביב השבוע 11-12 ואז תתחיל לגדול בטן הריונית מפוארת!
אצלי גם ראו בשבוע עשר ביצבוץ של הריון בגלל שהיתי רזה...בגלל זה כשאנשים רואים אותי ברחוב נמאס להם כבר הם אומרים שזה נראה כאילו אני כבר שנתיים בהריון חחח
לי יצא בטן בתמונות ומי שיראה קשה להסתיר ומוזר עם אליה יצאה לקראת שבוע 20
אבל מה שהבנות כאן אומרות זה נכון זה לא בטן שיצאה בגלל התינוק אלא בגלל ההריון עצמו בסיבבות שבוע 18 עד 26 הנפיחות הזאת ירדה ואפח לא שם לב שאני בהריון
ווואי מאמי לא ידעתי שיהיה המוווווון מזל טוב
את בהריון????????? איזה יופי!!! מזל טוב מותק
מאמי !!!!!!!!! לא ידעתי שאת בהריון... בשעה טובה !!!!!!!!1
מתי הצהרת?
קודם כל מגיע לך מזל טוב! מאחלת לך הריון קל ותקין! וגם אצלי הפעם הבטן התנפחה על ההתחלה (שבוע 5-6) בגלל ההורמונים וירדה לקראת שבוע 10. מה שכן, היא עדיין יותר גדולה בהשוואה לבטן שהייתה לי בהריון הראשון
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!