היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו גם לתינוקות שלכן היו שעות קשות? אצל אוריקי הוא היה מתחיל להתבכיין מהשעה 6 בערב ועד 8 בערב. עד גיל חודשיים שלוש. אמילי לא היו שעות קשות ולמיילי, הצפורה מתחילה ב 6 בערב ומסתיימת סביב השעה 10 בלילה. בדיוק בשעות בהם אני משכיבה את הדיקטטור והטורנדו. נראה לי אתחיל להשתמש במנשא בשעות הללו, ככה מיילי תהיה עלי ועדיין יהיו לי 2 ידיים לאמילי (טפו טפו טפו אוריקי המתוק שלי כבר בוגר אז ליטוף פעם ב וחיבוקי אחד מספיקים לו)...
9 תגובות
עמוד 1
ממה שזכור לי אוראלי בסביבות 7-8 היה נכנס למקלחת יוצאים מסא'ז מתלבשים בקבוק וזהו לא היה לי שעות קשות איתו
גם לי היו שעות קשות עם בריאל מ18:00 ועד 21:00 עד גיל חודש וחצי-חודשיים וזה בוודאות היה בגלל הגזים
אצלנו כמעט כל השעות היו קשות.
אצל נופרי השעות של הערב היו קשות מאוד בגלל הגזים, והאמת שעד היום בערב ככל שהיא עייפה יותר היא נודניקית יותר...
אצל תמרי השעות הקשות היו בין 18:00 ל 00:00
לרז זה היה מ10 בלילה עד 2-3 ( בגילאי גזים) לליאם עד היום השעות הקשות שהיא עושה לי טרור בין השעות 21-1 בלילה כל יום!!
בוביי
אצלי גם היה ככה מ18:00 תנסי באמת מנשא אולי יעזור
גם לנו היו שעות קשות מסביבות 18:00 עד 00:00 עד גיל חודשיים בערך זה היה גזים בוודאות, כשגילינו את נפלאות הסימיקול החיים נהיו קלים יותר כי ידענו באיזה שעות מתחילה החגיגה ובארוחות שהיו קרובות לזה היינו נותנים סימיקול כנראה שזה הרגיע קצת את הבלאגן בבטן מנשא גם כן עזר לנו מאוד