טוב תורי קצת להוציא עצבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כן אני יודעת אתן לא ממש מכירות אותי... אני פה מהיום שהפורום הזה נפתח (לפני 5.5 שנים בערך)
    לא להיבהל יש לי כבר ילד אחד מקסים ומתוק בן שנתיים ו- 10 חודשים ועכשיו אנחנו בסבב ב' .
    אני תמיד מרגישה שזה הבית שפה אני יכולה גם אם אני נעלמת קצת לבוא ולשפוך...
    אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אחרי טיפול מס 5 2 עוברים יפים מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם ואני כבר יודעת מה התשובה הגיעה במלוא הדרה.... אני שונאת ללכת סתם לבי"ח לעשות בדיקה שאני כבר יודעת את התשובה שלה....
    טוב יום אחד מותר לי להיות עצובה מחר ב"ה אני כבר אקבע תור חדש לפרוטוקול חדש...
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי קודם כול קבלי ענקי ואני ממש מבינה אותך אין יותר כואב מלקבל מחזור לפני הבטא זה מה שהיה לי חודש שעבר ביום הבטא קיבליתי מחזור אבל אין מה לעשות צריך להיות חזקים לעבר כיוון המטרה גם אני בסבב שני יש לי ילדה מהממת בת חמש גם מטיפולים היום עשיתי בטא לאחר החזרת קפואים ואני במתח שאין דברים כאלה לא יכולה לתפקד למרות שאני לא כול כך אופטימית(כאבי מחזור נוראיים ואני מכירה את הגוף שלי יותר מידי טוב ובתוך תוכי מרגישה שאין הריון אבל נראה)בכול מקרה מחזיקה לך שבטיפול הבא תיקלטי להריון בריא שבסופו תחבקי את האח או האחות שלי הילד המהממם שלך
    ב ה צ ל ח ה!!!!!
  • היי אוריני,

קודם כל תודה
    לגבי התחושות אני בהריון עם הילד שלי ובהריון אחר שהיה לי היו לי כאבי בטן של מחזור אומרים שזה יכול להיות הרחם שמתרחב ....
    אז כל עוד אין עדין מחזור אני מחזיקה לך אמן ותקבלי תשובה חיובית...
    המון בהצלחה
  • שלום מקסימות ,
    קודם כל שיהיה בהצלחה לכולנו ובקרוב נחבוק
    תינוקות בריאים ויפים.
    אוריני...
    מחזיקה לך אצבעות ...
    רציתי לשאול אני כרגע מחכה למחזור להתחיל את הטיפול בהפרייה .
    מהריון ראשון יש לי ילדה מהממת בת 4 עכשיו סבב שני שהגעתי עד לכיתה של הכבדים ..
    אין לנו שום בעיה , הכל תקין ... ולא יוצא הריון ..
    גם אתן מהלא מוסברים ?!
    אם שאלה יותר מדיי פרטית אז סליחה מראש .. פשוט כבר לא יודעת מה לעשות .. כל כך בא לי שזה יקרה כבר ..
  • היי ונרה

אצלנו אנחנו בעקבות בעיות בזרע.
    אבל שתדעי שמבחינת מה הבעיה אם אין הסבר בדר"כ הסיכויים הם יותר טובים להיקלט בטיפולי פוריות.
    שיהיה המון בהצלחה
  • גם אנחנו מהלא מוסברים נקווה לטוב בעזרת השם
  • היי מתוקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה