הערב אקח את ניקול לאורטופד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמא עם פראנויה חוגגת... אבל לא אסלח לעצמי אם לא אבדוק. סיפור הוא כזה:
    ניקול למדה להתהפך מבטן לגב שבוע לפני גיל 3 חודשים. חודש אחרי זה למדה להתהפך מגב לבטן. הכל היה מעולה ואז יום אחד הפסיקה להתהפך. בכלל! שום כיוון! חוץ מזה, פיתאום יד אחד שלה רוב הזמן בתנוחה מוזרה, אחורה כזה, כמו אווירון, אבל רק יד אחד. בנוסף, את אותה יד היא לא מרימה מעל גובה מסויים. כאילו משהו מוזר קורה לה עם היד. אני התחלתי לפחד שקרה לה משהו במרפק... חיכיתי כבר כמה שבועות ומצב לא משתנה. היום החלטתי שאני לא מחכה יותר, אז יעלה 100 ש"ח, לא נורא, אני לוקחת אותה לאורטופד.... תאחלו לנו בהצלחה
    ואם יש מישהי שעברה משהו דומה, אשמח לשמוע כי נגמרו לי רעיונות מה זה יכול להיות
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
11 תגובות
עמוד 1
  • האמת נשמע כמו משהו שבאמת ראוי לבדוק, כל הכבוד לך על הערנות!
    יכול להיות שהיא סתם מתחה את השריר שם וזה משהו זמני
    בהצלחה ותעדכני

• הכי טוב ללכת לבדוק ! הכי טוב בשבילה כדי לדעת אם חלילה יש בעיה ולטפל
    וגם בשביל השקט שלכם !

למה 100 ש"ח אבל ?
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• כל הכבוד לך! גם אני הייתי הולכת לבדוק, רק בשביל לוודא שהכל בסדר!
    המון בהצלחה ותעדכני!

• בטח לקחת!
    למה באמת 100 שח אין לך איזה ביטוח של קופח שהופך את זה ל20 שח?

היא הייתה חולה לאחרונה נכון?
    יכול להיות שזה דלקת במפרק איזשהו שם.
    כשצלענו, הסבירו לי שזה משהו דיי שכיח, אומנם דברו על הרגליים..
    אבל היא הרי השתמשה הרבה במפרק הזה.. יכול להיות סתם עיקמה לא טוב ושפעת ויצא דלקת...
    כלאמא שלי לפני כמה שנים הייתה דלקת בכתף זה באמת הגביל את התנועה של היד לגובה.
  • בהצלחה!!! גמני חושבת שטוב לבדוק
    תעדכני

• נו? יש חדש?

• היי מותק

לשקד היה סיפור קצת דומה

הוא למד להתהפך מגב לבטן בגיל 4.5 חודשים ורק חודש וחצי אחרי זה הואיל בטובו להתהפך מהבטן לגב.. עשה את זה יומיים בדיוק והפסיק (עד היום אגב הוא לא עושה את זה למרות שהוא יודע איך).

בנוסף בשכיבה על הבטן הוא היה עושה הרבה אווירון. הלכנו לפיזיותרפיה ומצאו שיש לו גמישות יתר בחגורת הכתפיים ונתנו לנו תרגילים

• בוביז, יש עדכון?

• סטססס? מה קורה עם ניקול?
    תעדכני אותנו

• מאמי יש חדש?
    תעדכני יפיופה

• מאמי מה קורה?
    תעדכני אותנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה