חייבות לקרוא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר כמה ימים שהרכב שלי מריח ממש רע .
    למרות שהייתי מצוננת הרחתי את הצחנה וגם הבנים עיקמו את הפרצות כל פעם שעלינו לאוטו.
    בקיצור היום ניסיתי לפענח מאין מגיע הצחנה מצאתי 2 גמדים מחרסינה מלאים בבוץ שאחותי נתנה לבנים , הסקתי שהסירחון מגיע מהגמדים . החלטתי להניח אותם בנתיים בתא מטען , בעודי פותחת את התא מטען עיניי יצאו מהמקום
21 תגובות
עמוד 1
  • דיייייייייייייייייי איזה באסה!!!!

לי קרה שכשהעלנו קניות מהאוטו לבית, נשכחה חבילת בשר טחון קפוא, אחרי כמה ימים היא מילאה את האוטו בצחנה נוראית, עד שמצאנו אותה מאחורי הגלגל הרזרבי

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• דייייייי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• פייס: ortal_hori

• גם אני שואלת - למה זבל באוטו?
    בין שלושתם שכחת לשים בפח בבנין?

• ידעתי שתשאלו ...
    אני יורדת כל יום עם שלישיית מנגו והפחים המוטמנים די רחוקים אז אני שמה בתא מטען ונוסעת עד הפח

• למה בעלך לא לוקח אחריות על הזבל בבית?
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• הדסקה - אלה רימות וזה דוחה ברמות!!

וייתכן שהיו אבל אני מקווה שהשקיות היו סגורות היטב

כשהתחלת להריח איך זה לא הזכיר לך?
  • איכסה יא מגעילה!!!
    (:

• וואיייי איזה מגניב זה פיר של זבל לאמא שלי יש ...
    בעלי לפעמים לוקח זבל ולפעמים יש ככ הרבה (בית שמייצר זבל) שגם אני יורדת עם שקית קטנה .
    מזל שעכשיו חורף בחום של הקיץ הזבל בכלל היה הופך להיות ריחני
  • מילנה גם בעלי אחראי לזה בבית
  • רוב הגברים בארץ אחראים בביתם על הזבל .. זה אומר הרבה

• ]
  • אוי מוריה את מזכירה לי
    שהרבה פעמים אני יורדת עם הילדים ועם חיתול עם קקי של זוהר (אני תמיד זורקת אותם ישר לפח הגדול)
    ואני מכניסה את הילדים לאוטו - ושמה בנתיים את החיתול על הגג, וכמובן שאני תמיד שוכחת אותו שם,
    והקטע הכי מצחיק הוא שהוא תמיד מגיע איתי לגן
  • לפני חודש וחצי בערך הייתי בהפרשת חלה, הרבנית (או איזה תואר שלא יהיה לה...), אמרה שהאשה בבית אחראית על הכל, היא שרת התרבות, שרת הבריאות, האוצר וכו,... הגבר המסכן גם רוצה להיות שר, אז נתנו לו להיות השר לאיכת הסביבה והוא אחראי לזבל...

• חחחחחח
    השרשור הוציא אותי מהנמנמת!
  • אוייייי...
    אנחנו כשהיינו גרים ביישוב, גם לא היה לנו פח ליד הבית, אז היינו נוסעים עם היד בחוץ (מחוץ לחלון) מחזיקה את השקית,
    עד הפח ושם זורקים..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • שרשור זבל

• vil אהבתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה