היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל אמבטיה שאני עושה לנועם הוא משתולל ומשפריץ מים לכל העבר ומנסה בכוח לעמוד!! מה לעצוד עכשיו?!?!
רציתי לשאול אם אפשר לקנות את הכסא הזה של האמבטיה שלהו ולקלח אותו בישיבה או שזה מוקדם?
6 תגובות
עמוד 1
לא מאמי זה עדיין מוקדם עוד אסור לו לשבת וגם ככה הוא עדיין לא יציב [/center]
לא הבנתי ככ איך הוא מנסה לעמוד........ את משכיבה אותו על המעמד הזה לא?
ענבלי... לפעמים בעלי מושיב אותו כזה עליו...
אהההה זה רפלקס כזה! זה טוב שזה עובד לו
אני עם מיצי- נסי לשים אותו בדפני
שקד כבר נהיה ממש גדול לדפני, אבל כשניסינו לקלח אותו בישיבה באמבטיה, הוא גם התחיל לנסות להעמד.. שובבים כאלה
מה שמיצי אמרה... למרות שאצלנו הייתי מקלחת על הידיים שלי / או שבעלי היה מחזיק ועם הזמן זה עבר... והיא התרגלה למים ולמשחק וכשלמדה יותר להתיישב היינו מחזיקים אותה בתנוחת ישיבה עד שהיום היא כבר יושבת לבד בגיגית...