היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בלי מכונת כביסה או מים זורמים בבית תארי לך היית צריכה לכבס בגדים בנהר [/center]
א י ך שכחתי את המכונת כביסה אייייךךךךך???????????????????????
וגם מקלחת ושירותים חחחח שירותיםםםםםם [/center]
איך הסתדרנו בלי.. האייפון!!!! הוא הכל בשבילי את אף פעם לא לבד או אבודה (זמני אוטובוסים, רכבות, מפות, וויז), תמיד יש מה לעשות איתו, מעביר את הזמן כצריך ועוד 70000 שאני עושה איתו
אינטרנט בבית :)
איך אפשר בלי: מזגן? מכונת כביסה? מייבש (בחורף)? חימום מים בגז (לא צריך להמתין כמו עם דוד חשמלי, תמיד יש מים חמים!)??? אינטרנט/סמארטפון???
מכונת כביסה ומקרר זה שני הדברים שאני לא יכולה בלי ביום שישי חשבתי שהלכה לי במכונת כביסה היתי בכזה לחץ שאני חושבת שירדו לי כמה שנים מחיי
איך הייתי יכולה לחיות בלי בעלי החתיייך???? ואי אפשר בלי בגדים!!!
מגבונים אינדיד!!!!!!
אפידורל
יעלי... גדול! לפני שדורצ'וק נולד, חברה שלי ביקשה ממני לעשות טובה גדולה מאוד לעצמי ולרכוש: 1. תמי4 2. מייבש וואלללה, צדקה
יש עוד שני מכשירי חשמל שמאוד מקלים:
3. שואב אבק איכותי 4. הכוכב החדש בבית - מדיח כלים (האמת, משפר יותר לבעליאת איכות החיים...........)
אז לא הבנתי...
יש בסוף מיקרו חדש או אין?
והאמת, ניסיתי לחשוב על 2 דברים שאני לא הייתי יכולה להסתדר בלעדיהם, ולא מצאתי. פשוט כי יש יותר מדי כאלה...
אבל בהחלט גיליתי את המגבונים מאז שילדתי...
חחחחחחחחחחחחחח שרשור חזק
כל המכשירים החשמליים זה כבר מובן מאליו
לדעתי המצאת המאה זה האייפון
אילת ומיה - אתן גדולות!! חחחח אבל האמת האייפון לדעתי זו אחת ההמצאות שאין לי מושג איך הייתי מסתדרת בלעדיו וביחד איתו האינטרנט כמובן! האקווקס - השואב הרובוטי שלי שלא יודעת איך הסתדרתי בלעדיו. דוד - איך אפשר בלי מים חמים? איך?!? מגבונים...חחחח גדול!! נראה לי שאין אמא שהייתה מסתדרת בלעדיהם!
בוקר...
אז קודם כל- גמדה יקרה- מיקרו חדש כמובן הגיע עוד באותו הערב. הלא נתתי וטו לבעלי...
מים זורמים בבית ללא ספק! פעם אחת תיקנו פה איזה צינור ולא היה מים חצי יום כמעט איבדתי את השפיות!
לאחר מכן כמובן אייפון/אייפד,מייבש ותנור!
האמת שאצלנו המיקרו עובד אולי פעם בשבוע.... ואפילו פחות.. אני מחממת הכל על הגז או בתנור.