עברה שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז הפעם האחרונה שראיתי את חמי וחמותי
25 תגובות
עמוד 1
  • בטוח סיפרת את הסיבה כאן, ואני עם טמטמת קשה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • ואיך זה מרגיש לך? ולבעלך?

• יש בך געגועים ?
  • שנה
  • ה-ל-ו-ו-א-י ע-ל-יייייייייייייייייייייייייייייייייי

• מיסי
  • יאאאאאא איזה כייף לך
    פייס: ortal_hori

• במציאות לא ראיתי את חמותי יותר משנה!!!
    בסקייפ ראיתי פעמים בודדות לדקות בודדות אז זה לא נחשב..
    נה נה ונה נה...

• מילנה זו לא הטמטמת. לא כתבתי בזמנו מה קרה. בשנה שעברה אני ובעלי היינו על סף גירושין וכשהם חשבו שאנחנו הולכים להתגרש הם הרשו לעצמם להראות עד כמה הם לא סובלים אותי והסטטוס קוו נשבר
  • החמים שלך =
  • וואו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חחח נטע...

• אם לא מסתדרים עדיף ככה

]
  • יווווווו אני בשוק , איזה מזעזעים !!!!!!!
    ואני חשבתי ששמעתי מספיק סיפורי זוועה על חמים .
    כנראה שתמיד אפשר להגיע יותר רחוק

• זה לא שהיא לא אוהבת את הילדים שלי, היא לא אוהבת ילדים בכלל. ודוקא לא סיפרתי את סיפורי הזוועה... אותם עדיף לא לכתוב.
    צולי, גם לפני כן לא הלכנו אליהם לשבתות. צריך כל הזמן לשמור שם על אור שלא יגע בדברים וכאלו, אז היינו הולכים לשם רק כשהם עשו ברביקיו וכל המשפחה באה וזה היה בחצר ולא בתוך הבית וגם זה היה קשה לי. היינו מבקרים בעיקר בלי הילדים ביקורים קצרים. עכשיו הוא פוגש אותם בנפרד. זה לא מפריע לאף אחד.
  • בעייני כל עוד בינך לבין בעלך הכל טוב אז הכל טוב.

אנחנו עוד די סובלים מזה. אני מאוד משתדלת בשבילו וכל פעם כשאני לא מצליחה להתגבר על עצמי בשבילו אני רואה עצב בעיניים שלו. הוא בחיים לא יגיד לי כלום אבל אני מכירה אותו.

• נטע אני בשוק!!!!!!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
  • רציתי להבהיר משהו , כי זה חשוב לי - לא רבתי עם חמותי על פאנג שווי, לא על מה שהיא אומרת על אור ולא על הילדים ולא על הרבה דברים אחרים מעצבנים שהיא אמרה ועשתה. אנחנו לא בקשר בגלל דברים הרבה יותר מהותיים מזה. בעלי ביקש שאני לא אכתוב, אז אני רק אכתוב שלדעתי, יש לי לגיטימציה מלאה לא להתיחס אליה לפחות עד שהיא תמצא לנכון להתנצל וגם אז אני לא אוכל להתיחס אליה כבעבר.
    מילנה, הויכוח על האוטיזם הוא בגלל שהם טוענים שהם גידלו ילד אוטיסט, אבל לא שמו לב לזה בגלל שהם גידלו אותו כמו שצריך. הילד הזה הוא בעלי. רק אחרי האבחון של אור קלטנו שבעלי בעצמו על הספקטרום. זה מיותר לאבחן את זה כי זה לא יתן לנו כלום חוץ מתיוג וזה יעלה לנו כמה אלפי שקלים. חמותי בעצם טוענת שרמת התפקוד היא תלוית חינוך ואופי גידול הילד ע"י ההורים. מיותר לציין שאני לא מסכימה איתה ואמירה כזאת רק מחלישה את האמונה שלנו בעצמנו. גם ככה האבחון מעלה מיליון שאלות כמו - האם זה בגלל משהו שעשינו? בגלל משהו שקרה בהריון? מה יכולנו לעשות שונה? וכו'
  • נטע,
    לא יודעת אם את רוצה ממני בכלל, אבל בכל זאת: חיבוקים
  • ובלי קשר, ואולי דווקא עם,
    מקווה שכבר קראת את הספר: "ואם היו אומרים לך" של גלית דיסטל אטבריאן.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• שמש, לא נפגעתי בכלל. אפילו לא חשבתי בכיוון.
    את הספר לא קראתי, אבל שמעתי עליו. אני מבינה שהוא שווה קריאה.

מילנה, שכחתי לכתוב לך ששם הספר הוא "לדעת להיכנע". וזה לא כזה נורא כמו שזה נשמע. מה שכתוב שם עובד. לפחות אצלנו. זה מיועד בעיקר לנשים שתטלניות ביצ'יות (כמוני
  • נטע עכשיו אני עוד יותר בשוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה