נדנדה משילב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!

למישהי יש את הנדנדה של bright starts משילב?

המלצות? הכפשות? הארות?

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
5 תגובות
עמוד 1
  • אין לי -בעיניי מיותר אפשר להסתפק בטרמפולינה -גם תופס פחות מקום וגם פחות יקר - לגיסתי קנו נדנדה -נחמד -זהו לא מעבר -חבל על 700 ש"ח
  • לילד שלי יש, קיבלתי בזמנו מחברה טובה שגם היא קיבלה זאת בהשאלה
    הנדנדה בסדר גמור רק מסיבות כאלה ואחרות הילד שלי לא יכל להיות בה, וגם זה קצת מפחיד שזה תלוי כזה.
    אצלי היא במחסן ממזמן
  • את הנדנדה הזו ספציפית אני לא מכירה
    אבל הבת שלי מעולם לא אהבה להיות בטרמפולינה
    בקושי את הטעימות נתתי לה שם
    קיבלנו במתנה את הכיסא אוכל שהוא גם נדנדה ממוצצים והוא ה-דבר שקיבלנו...
    נכון תופס מקום אבל הילדה אוהבת אותו והוא פשוט מושלם בשבילנו...
    אני לא זוכרת אבל מאיזה גיל אפשר לשים בו אבל יש לו מצב של טרמפולינה ומצב כיסא...
    הילדה היתה אוכלת בו והיום היא בעיקר ישנה בו במהלך הצהריים... כי אין לי מקום ללול בדירה שאנו כרגע והנדנדה מקופלת בצד..
    זו דעתי

• http://www.shilav.co.il/play-and-rest-bouncer

מאמי, זה מה שיש לי
    ואני הכי מרוצה שיש
    זה משמש אותי עד היום
    יש לזה כמה מצבים
    והיום חפי אוכלת על זה חופשי
    (זה חצי ישיבה כזה)
    אני אומרת שאם יש, זה בהחלט שווה את הכסף

נשיקות לקופידון
    אהההה..... בועזון

• תודה על התגובות!!!

אני מתכוונת לזאת:

http://www.shilav.co.il/hybrid-swing

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה