היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סיפרתי לה שהתחילו לי דימומים לפני חמישה ימים אמרה שזה בסדר... יכול להיות "בואי נבדוק ב- US מה העניינים"
בדקה (אלוקים היה לי כואב נורא) ובדיוק כמו עם נהוראי אמרה שהיא רואה שאני הולכת לקבל ושהיא לא רואה משהו חריג שאלה אם אני מניקה, אמרתי מלא. פתאום מצביעה לי על המסך ואומרת שיש נקודות קטנות היא ממליצה לי ללכת לטכנאית אולטראסאונד לבדוק אם זה לא קרשי דם או שאריות ואז לחזור אליה...
בנותתתת היא אמרה שאם חס וחלילה יש שאריות יש טיפול של ניקוי רחם וזה לא כל כך נעים בלשון המעטה. אני לא מסוגלת להתמודד עם זה עכשיו אתן יודעת כמה אני רגישה ומפחדת מדם וכאב
אין דרך התנקות אחרת? הגוף לא ינקה את עצמו?
אני פשוט בהיסטריה
10 תגובות
עמוד 1
וואו מאמי אני לא חוויתי את זה אמנם אבל שיהיה לך המון בהצלחה...........
ואיך אמרת "אלוקים שומע תפילה" :)
קודם כל לנשום עמוק
בס״ד
לי נשארה שיליה ברחם וזה יצא עם כדורים של ציטוטק אולי גם לך זה יכול לעזור..
אוף בנות תודה
מעייני שאלתי, אין כדורים? אמרה שלא.
אני מקווה ומתפללת שלא אצטרך כלום
אוי בובי לא יודעת נשמתי מקווה שזה סתם ולא תצטרכי שום ניקוי רחם [/center]
לפי מה שהבנתי עלי פטל (קונים בחנות טבע) עוזר לנקות ולגמור עם הדימום של אחרי הלידה, אז שווה לנסות זה טבעי.
ריקי
מקווה שזה שום דבר ושזה משהו שיכול לצאת מעצמו
בובה מקווה מקווה שלא תצטרכי שום ניקוי רחם
מאמוש, אני לא יודעת לענות לך מקווה שיסתדר לבד בלי עזרת רופאים