טוב אז ככה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קמתי היום בבוקר... עדיין איחור. אני כבר בטוחה שזהו- אני בהריון! המחזור סדיר ולא יכול להיות איחור כזה! בנוסף, היה פס כמעט בלתי נראה בבדיקות שעשיתי (לא היום). האמת, היו לי ימים מדהימים. ימים שהשתגעתי והייתי בחוסר וודאות מוחלטת אבל התחושה הייתה מדהימה, ההרגשה הזאת שאת בהריון, האיאחזות בדבר הזה, אין, פשוט הלב שלי הרגיש פתאום גדול יותר.
    באמצע היום בעבודה הרגשתי את המחזור, זה אף פעם לא קורה לי באמצע היום. תמיד אבל תמיד בבוקר עם הניגוב הראשון. לקח לי זמן להגיע לשירותים, וכל הדרך אמרתי לעצמי תשמרי על התחושה הזו, על הלב הגדול הזה שפועם, לפחות עוד כמה דקות, לפחות עוד קצת. וזהו, הייתה הכתמה, עכשיו המחזור חזק כמו תמיד. אין מקום לספק. נשברתי. נכנסתי לאוטו בדרך הביתה ופשוט בכיתי עם קול. אחרי שבכיתי חזק, ניגבתי את הדמעות, הרמתי את הראש, התחלתי לנסוע, כאילו אל העתיד. להתחלה חדשה, לתקווה חדשה. שבקרוב אוכל להרגיש שוב את אותה הרגשה חמימה ומלאה ואולי זה יהיה אמיתי.

4 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב יקירה,

מכירה את ההרגשה , הציפייה והריגוש הזה...
    אבל אני בטוחה שחודש הבא הוא חודש חדש ואת תרימי את הראש והכל יהיה בסדר ובעזרת השם תיקלטי מהר להריון !!!!!

יום מקסים :)
  • מכירה טוב את ההרגשה וכל ההתעסקות הזאת ואז פתאום כתם אחד והכל משתנה!! מאכזב ומתסכל אבל אין ברירה, ממשיכים...
    מאחלת לך שהחודש הזה תקלטי במהרה!! תהיי חזקה, את ממש לא לבד פה
    כולנו בדיוק באותה סירה..אם זה מנחם קצת
  • אוי בובה
    כולנו מבינות אותך
  • אוי... בובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה