אוי זה קשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני באמצע שבוע 7 אם איני טועה, לקראת 8..
    עוברת ימים קשים.. הקאתי בשבת האחרונה את הנשמה שלי, אחרי שכולה אכלתי חצי פרוסת לחם עם גבינה לבנה. מאז אני שותה חצי כדור זופרן (4מג׳) אחרת אני לא עוברת את הימים, למרות ההסתייגות שלי והחשש מנטילתו.
    הבעיה שלמרות שזה ממתן לי את הבחילות ואני לא מקיאה מאז, אני לא מסוגלת לאכול כמעט כלום. כל דבר שעובר לי בראש מעביר בי חלחלה רק מלחשוב להכניס אותו לפה, ואני מוצאת את עצמי רעבה לעיתים קרובות אבל לא מסוגלת לאכול, שלא דבר על זה שבשר ועוף בכלל לא נכנס לי לפה.
    לפני שבועיים שקלתי בערך 59.8 ק״ג והיום 2 קילו פחות.
    מה אני עושה????
    אני גם סובלת מכאבי ראש מטורפים, עצירות ומה לא???!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • תנסי לאכול דברים יבשים כמו קרקר צנימים.

ירידה במשקל בשליש ראשון מאוד נפוצה זה לא צריך להדאיג אותך.

שליש שני כבר יותר קל....

תחזיקי מעמד

• קודם כל תשתי ותשתי המון מים ואם קשה לך תמתיקי...
    אל תחששי מהכדור גם אותו נטלתי עד חודש 5 אחכ ההקאות ירדו לפעם פעמיים ביום אז הפסקתי
    אל תחשבי על אוכל
    פשוט תנסי דברים בעיקר יבשים... כמו טוסט,צנימים תפוא וכו'
    תרגישי טוב.. בהצלחה
  • תודה לכן יקירותיי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה