הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במשך שבועיים החיוך לא ירד לי מהפרצוף, אתמול היה צריך להיות לי תור
    לרופא בערב כל כך רציתי לראות שהכל בסדר אבל בבוקר התחילו לי דימומים ונמשכו כל היום וזהו איבדתי את העובר שלי אני לא מסוגלת לדבר עם אף אחד ישר יורדות לי דמעות ואף אחד גם לא ידע חוץ בעלי וממכן
    זאת הפלה מס' 7 שלי ומקווה שאחרונה
    תודה על ההקשבה
7 תגובות
עמוד 1
  • וואי כואב לשמוע.. אני באמת מקווה שזאת תהיה גם האחרונה שלך.. ובעזרת השם ההריון הבא יהיה 9 חודשים ושהכל יהיה בסדר.. אני מחזיקה לך אצבעות...
  • ממי אני ממש מצטערת לשמוע.... אני מאחלת לך בעזרת ה' שזו תהיה הפעם האחרונה כי הפעם שתבוא את תהיי בהריון יפה ותקין ל9 חודשים
  • שרית, גם אני עברתי 7 הפלות - מתוכם פעמיים תאומים,
    היום ב"ה יש לי 5 ילדים,
    תחזירי לי תשובה אם יש לך קרישיות ואז נראה לי שאוכל להפנות אותך למישהו מתאים.
  • שריתוש .
    אני מאוד מצטערת וכואבת לקרוא את ההודעה שלך. לצערי גם אני עברתי הפלה לפני חודשיים בגלל שהדופק הפסיק והתחיל לי דימום מסיבי שהסתיים בגרידה.

אין לי הרבה מה להגיד שינחם אותך, כי לצערי אני יודעת שלא משנה מה שאגיד

מותר לבכות, אבל אחרי הבכי, תקומי, ותנס להמשיך הלאה.

מאחלת לך הריון הבא תקין לחלוטין, משעמם ובתום 9 חודשים תינוק מקסים !
    שולחת לך מכאן חיבוקים אוהבים
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תודה בנות יקרות
    מקווה שאף אחד מאיתנו לא תצטרך לעבור את זה יותר
    לקחתי לעצמי יומיים לבכות ולהתאושש, ואז אני אמשיך
    אני מאחלת לכולן בפורום המקסים הזה שהשנה כולן תיכנס להריון תקין וקל
    אוהבת אותכן

• אחת שעברה את זה מאד מבינה אותך מאמי (שנה שעברה גרידה בשבוע 7 עקב הריון לא תקין ) ,אין לי מילים לנחם , מאד עצוב שדברים כאלו קוראים לנו ,
  • מתוקה אני שולחת לך מיליון חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה