איקקלומין וכאבי ראש?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בסבב 2 של איקקלומין (2 כדורים ליום) בפעם הקודמת המינון היה כדור אחד ביום ובסופו היה ביוץ אך רק אחרי הרבה זמן ולא סבלתי משום תופעות לוואי...

מתפוצץ לי הראש כבר יומיים!!! מישהי יודעת אם יש קשר בין הכדור הזה לכאבי ראש?

16 תגובות
עמוד 1
  • אולי זה מהמתח?
  • אני לקחתי עד יום ראשון שני כדורים ליום ולא היה לי שום דבר כזה. כדאי לך אולי לדבר עם רופא הנשים שלך. תבדקי איתו אם יש קשר בין הדברים (יכול להיות גם שסתם התייבשת כי לא שתית מספיק או משהו כזה)
  • דיברתי עם הרופא, כנראה שחלק מהתופעות לוואי של הכדורים...
    לגבי המתח- יש המון מתח!!! מי כמוכן יכולות להבין.....

מבואסת מהמחשבה של להתחיל שוב מעקב זקיקים ובדיקות דם וששוב זה לא מצליח...
    פסימית
  • מיטלוש, אל יאוש!!
    היאוש רק דוחה את ההצלחה!!
    תשמרי על אופטימיות ותזכרי שכל פעם מגיע חודש חדש שמקרב אותנו לחלום!!
  • אני מבינה לליבך לגמרי. גם אצלי כולן נכנסות להריון בכזאת קלות שזה כבר לא פייר. ואנחנו מנסים עוד מעט שנה ורק עכשיו התחלתי עם האיקקלומין (בתקווה שזה יעבור עוד החודש, אנחנו עכשיו בימי העבודה :) ) ואצלי נגיד...לא מגיע מחזור בכלל, משמע שאני גם לא מבייצת אז....תשמחי לפחות שהמחזור מגיע :)
    ותהיי חזקה!! שולחת לך
  • גם אנחנו מנסים כבר שנה וחצי.....
    גם לי אין מחזור בכלל ולא מבייצת....
    התחלתי עם האיקקלומין והיה ביוץ ואז הגיע המחזור....

עכשיו אני לוקחת שוב איקקלומין, מינון יותר גבוה ומתחילה מעקב שבוע הבא..

את עושה מעקב?
    הלוואי והחודש יהיה החודש שלנו! אמן!!!
    שולחת לך גם חיבוקים ועידודים

עבודה נעימה:)
  • אז אנחנו באותו מצב...
    רק שאני התחלתי עכשיו את האיקקלומין...
    אם הכוונה היא במעקב באולטרסאונד אז פעמיים הרופא בדק ואמר שאני לא מבייצת ואמר לי להגיע 21 יום אחרי האיקקלומין אם לא יהיה מחזור. לדבריו אם יהיה מחזור משמע שאני בייצתי וייתן לי שוב מרשם ובמידה ולא אז לבוא אליו ויבדוק אם יש הריון או אולי לא היה ביוץ בכלל ואם לא היה ייתן מינון גבוה יותר.
    מה שאומר שהחודש לא בודקים בבית, ישר הולכים אליו. הלואי שיהיה משהו חיובי סוף סוף!!
  • לא עדיף לך לעשות מעקב זקיקים (אולטראסאונד) בערך כל יומיים שלושה כדי שתראי בדיוק אם מתפתח זקיק, לאיזה גודל ואם יש ביוץ כמובן שתדעי בדיוק כדי לא לפספס
    או שאתם הולכים על השיטה של יום כן יום לא?:)
  • הרופא אמר שאין סיבה לעשות את זה כי אני לא מבייצת...(והוא גם נמצא מרחק של 40 דקות ממני, מה שמקשה על זה...)
    ובתקופה שאמור להיות הביוץ אנחנו משתדלים לעשות יום כן יום לא....ולקוות לטוב
  • לא ממש הבנתי

הרופא נתן לך כדורי איקקלומין ללא שום מעקב איתו? של בדיקות דם? או לפחות אולטראסאונד?
    פשוט נתן לך לקחת את הכדורים ולקיים יחסים יום כן יום לא?!

• לא לא לא :)
    זה אחרי שהוא בדק אם יש ביוץ ואחרי בדיקת דם
    סתם ככה משום מקום לא הייתי לוקחת אותם בחיים
  • הבנתי ...

ניבהלתי לרגע
  • תודה מותק!
    גם לך!
    הבנתי שאת מתחילה טיפולים מתקדמים יותר...איך הולך עם זה?
  • נכון ... עליתי כיתה
  • שיהיה המון בהצלחה מותק!!!!
    מחזיקה לך אצבעות חזק חזק!!
  • שיהיה המון בהצלחה מותק! ומי ייתן וזה יהיה הטיפול הראשון והאחרון שלך!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה