רוצה לשתף, אשמח לתגובות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאתמול בלילה אני עם בחילות והקאות, כנראה וירוס או משהו כזה (לא, אני לא בהריון, אני עם מדבקות מניעה)
    פתאום יצא לי לחשוב על זה שאיך אני אוכל להתמודד שוב עם כל הבחילות של ההריון? בהריון של איילה הייתי מרותקת למיטה כמעט חמישה חודשים ובשאר ההריון הייתי כ"כ סובלת שהכל פשוט גרם לי להקיא.
    וכן, אני מתכננת הריון בתקופה הקרובה, אבל איך?!
    אני עובדת, יש לי ילדה, אין לי זמן 'להתפנק' עם להיות במיטה...
    אני לא יכולה שלא ללכת לעבודה,
    אני לא יכולה להזניח את הבית כמו בעבר כי זה לא היריון ראשון ויש נטל מכופל.
    אז איך?!
    איך אתמודד עם זה?! יהיה לי ממש קשה.
    יוצא לכן לחשוב על איך תרגישו בהריון במקביל לשגרת החיים שלכן?
    מי שלא עובדת, אולי פחות תוכל להרגיש את זה, כי היא כל היום בבית...
    אני באה מהעבודה וישר לנקיונות, בישולים, כביסות, טיפול בילדה... ואז מקלחת ולישון ושוב פעם להתעורר ב-5 בבוקר, להכין את הילדה למטפלת ולצאת לעבודה...
    אז איך יהיה לי זמן לבחילות, הקאות, סחרחורות ועייפות?!!!!!
    אוקיי, אז בעלי יעזור לי, אבל זה עדיין לא יספיק.

אוף. אני כ"כ מתוסכלת בגלל זה.

13 תגובות
עמוד 1
  • גם אני חושבת על זה כל הזמן
    אני מניחה שעד שתהיי בהריון לא תדעי
    ואולי אפשר להתנחם בינתיים בזה שאומרים שאף הריון לא זהה לאחר
    אז אולי (הלוואי) שבהריון הבא תרגישי טוב! טוב! טוב!
    ותוכלי לעשות הכל כמו שדה

• לדעתי שכל עוד חושבים ומסתכלים מהצד הדברים לא נראים אפשריים
    ברגע שתהיי בתוך זה את תראי כמה את מסוגלת ותגלי בך כוחות אחרים וחדשים

בהצלחה

• תודה לאל מיליוני פעם אני לא סבתי מהקאות ומבחילות לא בהריון הזה ולא בהריון של אוראלי

אני חושבת שלא טוב לחשוב על זה עכשיו הפוך תחשבי שלא יהיו בחילות והקאות ואת תרגישי טוב ויהיה לך הריון קל
    אני גם יכולה להגיד לך שמוצאים כוחות - גם לי לא היה קל כל ההריון לרוץ אחרי אוראלי לעסיק אותו לשעשע אותו אבל מוצאים כוחות ומסתדרים
    אה ותרגישי טוב

• בתור אחת שהייתה מאושפזת כמעט 3 חודשים בגלל היפרמזיס בתחילת ההריון והייתי מגיעה גם ל 30 ו 40 הקאות ביום ..אני יודעת בוודאות שאם חלילה אני אחווה שוב את הדבר הזה בהריון הבא אני לא אחכה דקה ואקח את כדורי הפלא האלה שהצילו לי את החיים בהריון הראשון..אבל הצילו לא תאורטית אלא ממש ממש הצילו בשטח!! סטרון..רק איתם אני אוכל לעבור עוד הריון , זה בטוח..
  • אני עבדתי משרה מלאה פלוס טיפלתי בילד אחרי עבודה פלוס כל המטלות של הבית. זה היה מאתגר... נכון, אין אפשרות להתפנק בכלל. עייפות חוגגת, אבל בדיוק בגלל כל העומס, הריון פשוט טס, בקושי הספקתי לעכל שאני בהריון ומועד לידה כבר הגיעה... אולי זה מה שינחם אותך
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • איזה מקסימות אתן, אין מילים...
    מקווה שבאמת יהיה בסדר ולפחות אני יודעת שיש עוד נשים כאלה שחוות את מה שאני עוברת, כי זה באמת מטריד.
    אפילו אמא שלי אמרה שההריון אצלי היה ממש קשה ואמא שלי לא אחת של פינוקים... פשוט היה ממש אבל ממש לא כמו כל אשה הריונית.
    מקווה שההריון השני יהיה הרבה יותר קל ואפילו מהנה

• כל הריון הוא שונה
    אף אחד לא מבטיח לך שבהריון הבא יהיו לך בחילות ברמה כזאת...אם בכלל!
    עייפות בשליש הראשון כן, אז פשוט לא עושים נקיונות ובישולים ברמה הרגילה.
    זה הופך להיות סדר עדיפויות, כשהמנוחה שלך מקום ראשון.
    אני עכשיו בשבועות הכי כפיים בהריון, שיש כזה מרץ שאין אפילו בלי ההריון, וכוח לעשות דברים, ולצאת, ולצייר, ולסדר, ולארגן, וליצור, ועם הילד...חודש 9 בטח יהיה שוב כמו ההתחלה..
    אבל ראית את שיררהה, הלכה לג'ימבורי בתשיעי המשוגעת הזאת
  • חחחחחחחח מיצ

• מבינה לליבך והרבה אני לא יודעת לעזור אבל
  • מאמי אני רוצה לעודד אותך בהריון הראשון היה לי קשה פי מיליון מבשני
    היו לי הרבה בעיות בהריון השני היתי בשמירה
    ובהריון השני גידלתי ילדה לבד עבדתי עד השניה האחרונה טיפלתי בבית
    וגם אני הלכתי עם אלין לבריכה לגיבורי לכל מקום לבד ועבר לי ממש מהר
    אז כל הריון זה שונה

• גם לי היה הריון ראשון קשה קשה קשה מבחינת בחילות והקאות (הגעתי לקבל עירוי כמה פעמים)
  • אני חושבת שבהריון השני שאבתי המון כוחות דווקא מתמרי למרות שהיא דרשה המוןןןןן

ובעלי התחיל לעבוד בעוד עבודה ועדיין... שרדתי ואפילו לא היה קשה!!!!

את תהיי כל כך עסוקה שלא יהיה לך זמן לחשוב על מה מציק לך.

חייבת לציין שהיום כמעט שבועיים אחרי שילדתי, אני עם חום ומאוד מקוררת... זה לא כיף בכלל ומקשה מאוד אבל אני מצליחה לתפקד... אז הבית לא מבריק כמו שאני רגילה ולא בישלתי - סו פאקינג ווט???????????

תמרי צריכה להגיע ואני יודעת שאני צריכה להיות בפול פאוור עד 20:00

אח"כ זמן לנוח....או בעצם זמן לגאיצ'ו שלי

בקיצור-
    הגוזלים האלו נותנים כ"כ הרבה כוחות

• אני מבינה אותך אבל דבר ראשון כל הריון הוא שונה
    אצלי ההריון הזה היה יותר קשה מהראשון מבחינת בחילות וצרבות ובנוסף להרים בידיים תינוקת קטנה
    אבל... מקבלים כוחות
    ובגלל שאת עסוקה אז פחות מרגישים את הקושי כי צריך לבשל ולנקות וכו...
    ותאמיני שיהיה בסדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה