בקשר לטעימות... שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ידוע לי ששינו את ההנחיה לחצי שנה.

אבל מרוב אמהות שמעתי שבטיפת חלב ממליצים לתת טעימות בקטנה עד 4 כפיות.
    זה מתחיל בגיל 4 חודש.

התקשרתי לטיפת חלב לשאול אם אפשר בכלל להתחיל ואמרו לי שלא... שאני קודם אגיע לחיסון של 4 חודש והם ייתנו לי הסברים.

עכשיו החיסון של 4 חודש הוא לקראת סוף החודש שזה אומר שאוטוטו הוא יהיה בן 5 חודש.

לאחרונה שמתי לב שכל מה שאני אוכלת הוא מסתכל עליי כאילו עוד שנייה הוא טורף לי את האוכל.

אז נתתי לו לטעום אתמול יחד עם אמא שלי שהיא גננת מוסמכת ובעלת משפחתון שכוללת גם תינוקות תפוח + בננה והוא אהב מאוד מצידו היה ממשיך לאכול אם אמא שלי לא הייתה עוצרת.

אני עושה נכון? אני מודאגת...

4 תגובות
עמוד 1
  • אם אני זוכרת נכון ואני לא טועה אז בטיפת חלב אמרו לי שבגיל 4-6 חודשים אפשר להביא לילד רק ללקק את האוכל עם הלשון ולא מעבר לזה....

כשאני תמיד אומרת למשפחה שלי ושל בעלי:"בטיפת חלב אמרו..." תמיד הם אומרים לי:"מה את מקקשיבה להם??" חח
  • אני כבר נתתי לאמה קצת טעימות של ירקות ופירות וטיפה גבינה וגם באלין נתתי בסביבות הגיל הזה כמובן שזה לא ארוחה מלאה אז אני לא רואה סיבה למה לא טיפה לטעום לא יקרה כלום

• נותנים טעימות של הכל מגיל 4 חודשים.
    ההנחיה באה בגלל שהיו הורים שהחליפו ארוחות של בתמ״ל במוצקים וזה גיל שהילד עדיין זקוק להזנה מלאה של התמל/ הנקה
    גם עם רז וגם על ליאם בטיפת חלב אמרו לי לתת בגיל 4 חודשים.
    רז היתה וכלנית גרועה אז כן נתתי לה כבר בגיל 4.5 חודשים לאכול קצת מרק.
    ליאם לא מתלהבת מטעימות ובכלל לא מתלהבת מאוכל, אבל אני ממשיכה לתת לה.
    בעקרון נותנים הכל חוץ ממוצרי חלב ודבש
    היום אני מכינה לליאם פירות- תפוח, אגס, גזר, בננה , וטחינה
    ואפילו שמתי לה יום אחד כמה פירורי פתיבר בפירות..
    כמובן הכל מסתכם בכפית שתיים ולא יותר...
    היום היא טעמה דג

• מה שענו לך ...
    למרות שגם אני חיכיתי לאישור טיפת חלב..
    אבל מה שמרגיש לך כמובן עד 4 כפיות
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה