היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתחיל מזה שאף פעם לא סבלתי באמת מכאבי מחזור (טפו טפו טפו). כואבת לי קצת הבטן ביום הראשון כמה שעות וזהו.
חודש שעבר כאבה לי הבטן יותר מהרגיל, חזרתי הביתה מהגן, נחתי שעה וקמתי כמו חדשה.
אני כבר יומיים עם מעין התכווצויות בבטן שלא ברור לי מה הן... אתמול קמתי עם כאב ראש וכאבים בכל הגוף וחשבתי שזאת שפעת.... אבל היום אני כבר ממש לא בטוחה כי נשארו רק ההתכווצויות. בערב לקחתי נורופן כי כבר לא יכולתי יותר (ונראה לי שתיכף אקח שוב)
אבל גם עוד לא התחיל המחזור (הוא לא סדיר אז עד שהוא לא יגיע לא אוכל באמת לקשר את הכאב). אף פעם לא כאב לי ככה לפני
13 תגובות
עמוד 1
ואולי..... ואולי.... הרחם מתרחב ואלו כאביו????? בכל מקרה אם זה באמת כאב שלא קשור לשום דבר שאת מכירה ויודעת עליו כדאי לפנות לבדיקה. (מתי למשל עשית פאפ לאחרונה?
ענבר הוצאת לי את המילים מהפה . .. לא לזלזל , להיבדק
ת לוקחת גלולות? התקן? לפעמים אלו עושים כאבים
לפעמים זה נובע מדברים אחרים - מצריך בדיקה, מאמי. תרגישי טוב!!1
אז זה הזמן להזמין תור לרופא נשים ולקנות גם מקלון בדיקה.....
למה אוף?!
איזה כיף
לא בנות, באמת שזה לא היריון
קלקול קיבה זה באמת מבאס
קלקול קיבה כואב יותר גבוהה מכאבי המחזור... יכול להיות שזה הביוץ? לי נורא כואב בביוץ, אבל בצד הבטן.
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מילנה, אני לא באמת סובלת מכאבי מחזור... אז אני לא יודעת איך הם מרגישים
בגלל זה אין לי מושג מה זה
אבל אלה התכווצויות כמו צירונים (לא כ"כ נמוך) בערך כל 10-15 דקות, לעתים מלווה בבחילה
כאבי מחזור מרגישים כמו שאת מתארת אותם, אבל מוזר שככה פתאום התחילו לך כאבים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!