מאסטר שף הגמר ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי אתן מהמרות שיזכה ?
    מי אתן רוצות שיזכה ?

אני רוצה שג׳קי תזכה ונראה לי שתום יקח
18 תגובות
עמוד 1
  • ג'קי מתוקה!!!!!!!!!!
    נראה לי שהיא תיזכה.כמו שסלמה הוחזרה מבחינה פוליטית כך נראה שעל מנת שיהיה שקט בציבור עדיף לכולם שג'קי תיזכה...
    לא גרמני שהתגייר, לא ערבייה, אלא מישהי שכולם הצליחו להתחבר אליה.
    תום מדהים בעיני, גם הדרך שעשה מהחלטתו לעלות ארצה דרך הגיור, ההתנדבויות שלו, הנתינה שלו.... ואתמול משפחתו ממש ריגשה.....
    גקי היא ג'קי כפרה, מעולם לא היה לה קל, ונראה שהמקום הזה ששם אותה במרכז עושה לה באמת הרבה טוב בכל המובנים כולל ההתפתחות המטאורית שלה בבישול....

• אי אפשר באמת לדעת, כולם ממש טובים!!
    פייס: ortal_hori

• אני מתה על ג'קי ומתה על תום. מבחינה קולינרית זה נראה שלתום יותר מגיע אבל חולה על שניהם!

• אני מעדיפה שתום יזכה, אבל נראה לי שג'קי תזכה בסוף...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • פרסומות ......
    אני לא מאמינה ג׳קי עשתה מלא פאדיחות
  • לא בא לי להמשיך לצפות
  • איזה חמודים הם תום ואשתו!!!תודה לבורא עולםםם

• אין התבאסתי רצח
    שרית חדד
  • תום היה צריך לזכות! אין מה לעשות הוא הכי טוב!
    ג'קי קצת פישלה.
    וסלמה סתם מעצבנת אותי. מאיפה צנחה פתאום?? בכלל לא היתה כל התוכנית! פוליטיקה תוקעים בכל דבר
  • צולצול- בדיוק מה שחשבתי!!!!!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • החצי גמר היה לי נראה מבויים . לא יועדת. בן אדם שעושה 3 מנות בחצי גמר עם ציון הכי טוב פתעום עושה מנה שנראת כמו צרות שלי בשידור חי ?
    ודבר הכי מוזר איך עדיין חיים כהן נותן לה ציון ב4 נק' גבוה יותר ממה שתום קיבל ?
    הוא קיבל 88 היא קיבלה 92 אצלו ? .

http://www.holdthatpic.com/
  • בעלי אמר שזה קקה מה שהיא בישלה

• בעלך עוד היה עדין בהגדרו שלו . כמה שבעלי אוכל הכל ומראה האוכל לא חשוב לו הוא לא היה נוגע בזה .
    לא מובן לי איך באותו ערב יכולים להיות כאלו הבדלי רמות אצל אותו בן אדם
  • הכל היה נראה לי מבויים העונה!

עלאק טעמו מבלי לדעת מי הכין מה...

מי לעזאזל יכולה להכיל מקלובה אם לא סלמה?!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אותי סלמה עצבנה...
  • אני ידעתי שתום ינצח!!
    הוא הכי מוכשר מהשלושה
    המנות שלו מהממות...
    וגם אישיותית הוא מקסים
    הדבר היחידי שאכזב אותי אצלו... וזה כי זו אני... שהוא הגיש קינוח חלבי אחרי שהגיש ארוחה בשרית.... בתור שומר כשרות, זה לא עובד...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אותי ממש עיצבן חצי הגמר והוריד לי את החשק לראות עונה נוספת.....
    משימת חצי הגמר היתה הזויה לגמרי, הבחירה של סלמה היתה פשוט בחירה דוחה.
    נו, זה ממש ממש לא הגיוני לתת למשימת חצי גמר חומר שאנשים לא מכירים שמעולם לא עבדו איתו ואז הבנתי שסלמונלה היא אכן סלמונלה.....

העיקר שהרייטינג היה להם טוב, גם יהודים וגם ערבים ראו את התוכנית וקברניטי ערוץ 2 מרוצים שמחים ועליזים
  • למזלי לא ראטיתי את ההתחלה ואז חליק הראשון לא ראיתי , כי אני עצבנית עוד מהדחה של דליה .
    לגבי תום היה ברור שהוא קלסא אחרת מכולם .
    (מה עוד שלפי התמונות הפרגיעות ממש אבל ממש לא היו יבשות ).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה