בנות צריכה התיעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם יש לי עריסה אני צריכה גם לול???? אנחנו חיים בבית קטן - שנים וחצי חדרים לא איזה ארמון. ואם לול אז זה יכול להיות לול קמפינג כזה של רשת או חייב עץ? לגיל אפס הכוונה.

9 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי מספיק עריסה לול צריך כשיש בית גדול ואת במטבח מבשלת או בחלק אחר של הבית ושמה את שמה אותו שהילד יהיה קרוב אלייך

• לול בכלל לא חובה. אני גידלתי ילד אחד בלי לול, גם שנייה הולכת לחקור לי את כל הבית. אני לא בעד לשים ילדים בלול בכלל, מרגיש לי כמו כלא כזה חחחי
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • הסתדרתי מצוין בלי לול -גם היה לי בית של 2 חדרים -מיטה שלו הספיקה אם היה צורך לשירותים או משהו לשניה כדי שלא יזחל לאן שאני לא רוצה ...שום דבר לא חושבה ...
  • גם לדעתי מספיק עריסה..........

• לול מיותר.
    יש לי לול הוא משמש בעיקר בתור מחסן צעצועים
    הילדים גדלים על הרצפה (שטיח ועל זה שמיכה), כמובן לא מגיל 0. בחודשים הראשונים עריסה או עגלה זה מעולה. אח"כ, כמו שסטס אמרה, שיחקרו את הבית מהרצפה.
  • גם לי יש לול שכמעט ולא השתמשתי בו. תעשי מה שנוח לך.

• אני לא מאמינה בלולים. זה כמו עונש. הכי טוב להסתובב חופשי.

• על ההתחלה עריסה מספיקה בהחלט.

לול- כעיקרון לא חובה

אבל לפעמים זה נוח- בעיקר בזמן שטיפת ריצפה
  • לי יש שלישייה ואין לי צורך בלול ממש מיותר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה