כל הבנות ככה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
24 תגובות
עמוד 1
  • כשזה נסיכה או משהו זה נראה לי לא נורא מבחינה חינוכית. אבל כששחר רוצה להתחפש לאיזה לא יודעת מה רק כי יש לו חרב זה קצת אלים בעייני לאשר לו.. כאילו, נכון שהוא ילד וזה מושך אותו אבל... בכ"ז... אז הסבתי את זה למשהו חינוכי... יהודה המכבי
  • גם אני בעד וכן נראה לי שכל הבנות ככה . גם אני הייתי ככה
  • כן!!!!!! כולן ככה!!!

אבל כשאנחנו הייו ילדים אמא שלי היתה מחפשת אותנו ממש יפה
    פייס: ortal_hori

• הוצאת לי את המילים מהפה עמית
    גם גאיה כל שנה עם שמלה שרביט וכתר וכל פעם תחת שם אחרת. נסיכה מלכה והפעם בראץ..שזה גם עם שמלה
    אני רציתי לה משהו אחר..אפילו זרמתי עם הדבורה שהיא רצתה
    ושוב פעם חזרה לרעיון השמלה המתנפחת..מבאס אבל שיהיה
    גם אני הייתי ככה בילדות וכיום ביחלומות אני אשים שמלה נפוחה...או בכלל שמלה
  • כן! כל הבנות... גם אני!
    כי אין לי את מי להאשים אלא את עצמי...
    אוריאן עוד לא בגיל שהיא בוחרת, ובכל זאת שנה שעברה הייתה סינדרלה
    והשנה היא תהיה שילגייה- למרות שיש לה גם סינית מקורית מסין... זה לא מספיק נפוח ונסיכותי אז לא הייתי רגועה
  • סיוני זה מה שנקרא תסמונת האמא לבן בכור
    יש לי חברה שיש לה בת אחרי 2 בנים וכל הפריטיםשל הבת ורודים- עגלה, בגדים כובע מעיל נעליים מטריה ...הכל!!!!!!
    צריך לחפות על הביאוס של הכחולים והאפורים

• מצטערת לאכזב, אבל לא כל הבנות ככה
  • לירון אהבתי
  • נראה לי שרוב הילדות אוהבות שימלה נפוחה בלי קשר לפורים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לא כל הבנות ככה.
    אצלי 50% מבנות רוצות שמלה כמה שיותר נפוחה וכמה שיותר וורודה וכמה שיותר נצנצים (ואם אפשר גם כל השנה, לא רק בפורים) ו-50% מהבנות רוצות להיות קיטי או צפרדע.

• ושולי, אני יכולה לנחש איזו אחת צפרדע ואיזו אחת נסיכה
  • נראה לי שאני הולכת לשכנע אותה להחליף!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • בעלי הביא מקודם את הדואר והיו חוברות של תחפושות בכפר השעשועים

על הרוב לא היה מחיר אבל היו דווקא כמה די זולות

ומי זאת מלודי??

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• מלודי זו מישהי מהפסטיגל או הפסטיבל או ה- spy פסטיגל.. או what ever..
    מה זה משנה- יש לה שמלה..
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • לא יודעת איך זה בנות
  • דווקא אצלי הן יודעות בדיוק איזה נסיכה הן רוצות..אבל באופן כללי נסיכה זה לא הכי חינוכי
    אבל זה לא פוגע באף אחד..אז אין לי בעיה

• פורים זה הזמן להשתגע...
    לא מאחורי כל דבר צריך שיהיה אלמנט חינוכי...
    ופורים כשלעצמו הוא חינוכי - כולם מתחפשים ושמחים!
    אז לרוב זה ממש לא משנה למי ולמה, העיקר שהילדה מרוצה...

אבל משמלה נפוחה תמיד אפשר לעשות מלא דברים, כמו:
    מלכת הסוכריות (לקנות צלופן צבעוני, להכין סוכריות, להדביק על השמלה, שרביט מסוכריה גדולה)
    פרפר (להוסיף רק כנפיים ומחושים באותו הצבע)
    כיפה אדומה (שמלה אדומה)
    וחוצמיזה תמיד היא יכולה להגדיר את עצמה אסתר המלכה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אז אצלי היא בכלל לא חשופה לנסיכות וכאלה, אין לה מושג בכלל מי הדמויות על התחפושות ובעל זאת מבחינתה כל שמלה מנופחת זה טוב ואם אפשר כל השנה
  • זה כל הכיףףף
  • מיכל שלי מעולם לא הייתה ככה... באופן מוזר, היא תמיד העדיפה להתחפש לערפד ולשחקן בייסבול, מאשר לנסיכות כאלו ואחרות. כשהיא הייתה ממש קטנה, חיפשתי אותה בכח לנסיכה עם שמלה מתנפחת. אח"כ היא כבר הבינה ולא הסכימה בשום פנים ואופן. המקסימום שהיא הסכימה בתחום ה"נשי" היה להתחפש לרקדנית בהרמון. אח"כ כבר באו הערפדים והכדורגלנים.
    אולי כהכנה לשלושת הבנים שבאו אחריה...
  • גמני אהבתי להתחפש למשהו מיוחד ולא נשי
    אולי כהכנה לשלושת הבנים שבאו לי
  • בשנה שעברה קניתי למעין שמלה מתנפחת וגם תחפושת של פרפר. נתתי לה לבחור עם מה היא רוצה ללכת לגן והיא בחרה את השמלה. כששמתי אותה בגן חיכו שם עוד הרבה בנות עם שמלה מתנפחת. הייתי
  • לדעתי פורים זה הזמן של "לחיות את החלום", להגשים את הרצונות שלא מתאימים ליום יום,
    ברור שהכל בטוב טעם ולא להרשות לילד לעשן כמו שאפשר לראות בפורים
  • יובל ביקשה השנה להיות נסיכה, לא ממש משנה איזה העיקר נסיכה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה