הייתי אתמול אצל הרופאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ושאלתי אותה "בתמימות" אם אפשר לראות עכשיו את מין העובר...היא עיקמה את הפרצוץ ואמרה שכמעט ואי אפשר לראות עכשיו ובמידה ורוצים אז זה באולטרסאונד וגינאלי וגם זה לא בטוח שיהיה אפשר לראות ובשביל זה לא עושים....
    הייתי בטוחה שזה יהיה אפשרי...וכבר רציתי לדעת...אז ברשותכן-קצת התאכזבתי

7 תגובות
עמוד 1
  • קצת מוזר....
    כבר בשקיפות אפשר לראות אבל הם לא מתחייבים כי זה קצת מוקדם.... במיוחד אם חושבים שזו בת לא מתחייבים על זה בן זה קצת יותר ברור.... אז בטח בשבוע 17...

נראה לי שלרוב הבנות פה בשקיפות כבר היה מושג מה יש בבטן..

• מה זה השטויות האלה?....

• רופאה מעצבנת!
  • איזו מין רופאה זאת?
    כמות השטויות שיצאה לה מהפה בלתי הגיונית!!!!!!

בטח שאפשר לראות את המין, בטח שאפשר על הבטן ובטח שאפשר בשבוע שלך!

אני שבוע 19 ואני יודעת כבר משבוע 16 בסקירה.
    לא עשית סקירה מוקדמת?
  • אני חושבת שבגלל שאין לה אולטראסאונד איכותי אז מזה נבעה התשובה שלה - וזה נכון שבאולטראסונד שיש בקופה אצל רופא נשים בחדר מאוד קשה לראות פרטים -ובטח לא דרך הבטן -אם את לא עושה את הסקירה הראשונה אז מה שנשאר לך זה לחכות בסבלנות לסקירה מאוחרת בשבוע 20+
  • שלום לך מזמן לא שמעתי ממך h.d))) רציתי לדעת מה שלומך?))
    שמחה לראות שיש לך בנות ועוד בייבי בדרך))) בשעה טובה!!!
    מוזר שרופאה אמרה כך. אני בשבוע 9 היתי אצל רופאת נשים שלי והיא חושבת שיהיה לי בן אבל זה לא 100%

• לא עשית סקירה ראשונה? שבוע 17 זה כבר אחרי סקירה מוקדמת... אצלי בשקיפות כבר אמרו בשלושת ההריונות... נשמע ממש מוזר... לכי שוב ובקשי תשובה...
    בכל אופן העיקר שזה תקין יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה